Detaylar
Kim cevapladı?Hocam 27 euro limitinden dolayı artisan almak mümkün değil artık. Fahiş vergilerle hiç uğraşamam valla. O yüzden yurt içi diye belirttim zaten. 2. el falan da düşünmüyorum. Mousepad sonuçta , karşımdaki insan nasıl kullandı bilemem.Bütçe sınırı yoksa Japon malı Artisan markasına bakabilirsin. Bana göre en kalitelisi o.
Control seçenekleri var kendin özel sipariş veriyorsun özelliğine göre. Fiyatı epey tuzlu.
Spartan
Başarılı
Artisan en iyisi. Onun dışında ESP Tiger ve Steelseries'in yeni mousepadleri geldi revize onlara da bakabilirsin.
Sadece CS2 ve PUBG oynuyorum. Kontrol olması önemli. Sizce alınabilecek en kaliteli mouse pad hangisi? Bütçe sınırı yok.
Artisan maalesef vergilerden dolayı alınmıyor hocam. esp tiger kullandım sattım. Steelseries hiç düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Wraith üzerinden önerebileceğiniz bir şey var mı ?Artisan en iyisi. Onun dışında ESP Tiger ve Steelseries'in yeni mousepadleri geldi revize onlara da bakabilirsin.
Yurt içinde de satan var hocam tabii ne kadar güvenilir tartışılır.Hocam 27 euro limitinden dolayı artisan almak mümkün değil artık. Fahiş vergilerle hiç uğraşamam valla. O yüzden yurt içi diye belirttim zaten. 2. el falan da düşünmüyorum. Mousepad sonuçta , karşımdaki insan nasıl kullandı bilemem.
Ben vatan'dan stellseries mouse pad aldım. Geçen üzerine çay bardağı koyduğum için şişti, ya da farklı bir nedenden bilemiyorum. İşin komik tarafı mouse yamuk sandım ilk başta, her şiştiğinde yeni mouse pad almak zorunda kalacaksak işimiz zor.
:)Spartan
Başarılı
Bu aldığın mousedpad'in türüne bağlı. Hardpad veya sıvı geçirmeyen bi mousepad alırsan sorun olmaz. SS'in ilk nesil mousepadleri üstüne sıvı dökülmemesi gereken türden.Ben vatan'dan stellseries mouse pad aldım. Geçen üzerine çay bardağı koyduğum için şişti, ya da farklı bir nedenden bilemiyorum. İşin komik tarafı mouse yamuk sandım ilk başta, her şiştiğinde yeni mouse pad almak zorunda kalacaksak işimiz zor.:)
Sadece CS2 ve PUBG oynuyorum. Kontrol olması önemli. Sizce alınabilecek en kaliteli mouse pad hangisi? Bütçe sınırı yok.
TR'de artisan var ama 6000TL fiyat koymuş adamlar. SS'den 3 tane alırsın veya gene Poron taban ESP Tiger'dan 3 tane alırsın o fiyata. Tavsiyem ESP Tiger Tang Dao veya SS Balanced alman olur.
Son düzenleme:
Siz hangisini önerirsiniz hocam bende değiştireyim şu mereti, büyük bişey de olabilir aslında.
Spartan
Başarılı
Bütçene göre değişir ama eğer masada çay tarzı şeyler içiyorsan kenarı dikişli bir şeyler almak en iyisi olur. Wraith Litepad bakabilirsin. En azından döktüğün zaman temizleme ihtimalin olur.Siz hangisini önerirsiniz hocam bende değiştireyim şu mereti, büyük bişey de olabilir aslında.![]()