Llama Yetkin Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 692 Çözümler 7 Beğeniler 689 8 Haziran 2024 #11 598 dedi: Niye XenForo kurmadı? Çok garip hissettiriyor site. Genişletmek için tıkla... Discourse açık kaynak ve Yusuf hocam açık kaynak kullanmaya çok özen gösteriyor. Haklı olarak.
598 dedi: Niye XenForo kurmadı? Çok garip hissettiriyor site. Genişletmek için tıkla... Discourse açık kaynak ve Yusuf hocam açık kaynak kullanmaya çok özen gösteriyor. Haklı olarak.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 8 Haziran 2024 #13 nastuec dedi: Eki Görüntüle 54469 Genişletmek için tıkla... Yazılımın detayını bilmiyorum, anlamam ama bir o konunun alındaki yorumlara bak, bir de senin alaycı yorumuna bak. Farkı anlarsın.
nastuec dedi: Eki Görüntüle 54469 Genişletmek için tıkla... Yazılımın detayını bilmiyorum, anlamam ama bir o konunun alındaki yorumlara bak, bir de senin alaycı yorumuna bak. Farkı anlarsın.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.601 8 Haziran 2024 #14 Uzun suredir var zaten. Forumlarda hesap acmaktan biktigim icin Discord'u yeterli bana gore
Pcbilgilisi Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 649 Çözümler 7 Beğeniler 863 Yer Sinop 8 Haziran 2024 #15 001 dedi: Uzun suredir var zaten. Forumlarda hesap acmaktan biktigim icin Discord'u yeterli bana gore Genişletmek için tıkla... Eylül 2023'ten beri olan forum.
001 dedi: Uzun suredir var zaten. Forumlarda hesap acmaktan biktigim icin Discord'u yeterli bana gore Genişletmek için tıkla... Eylül 2023'ten beri olan forum.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 8 Haziran 2024 #16 XenForo kullanmayan forum görünce. Gözlerim kamaştı.
nastuec Uzman Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 227 Beğeniler 173 8 Haziran 2024 #17 Nefs İlmi dedi: Yazılımın detayını bilmiyorum, anlamam ama bir o konunun alındaki yorumlara bak, bir de senin alaycı yorumuna bak. Farkı anlarsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yüksek ihtimal incelememiş fakat ben biliyorum arkadaş yapay zekaya antivirüs yaptırıyor alay ettiğim falanda yok değişik bir şahıs.
Nefs İlmi dedi: Yazılımın detayını bilmiyorum, anlamam ama bir o konunun alındaki yorumlara bak, bir de senin alaycı yorumuna bak. Farkı anlarsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yüksek ihtimal incelememiş fakat ben biliyorum arkadaş yapay zekaya antivirüs yaptırıyor alay ettiğim falanda yok değişik bir şahıs.
kali Uzman Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 158 Çözümler 1 Beğeniler 105 8 Haziran 2024 #18 Nefs İlmi dedi: Saflık, güvenlik ve topluluk geliştirmesine açık. Bunun yanında her açık kaynak ücretsiz değil ama Discourse ücretsiz bir yazılım. Genişletmek için tıkla... Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir.
Nefs İlmi dedi: Saflık, güvenlik ve topluluk geliştirmesine açık. Bunun yanında her açık kaynak ücretsiz değil ama Discourse ücretsiz bir yazılım. Genişletmek için tıkla... Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 8 Haziran 2024 #19 nastuec dedi: Arkadaşlar yüksek ihtimal incelememiş fakat ben biliyorum arkadaş yapay zekaya antivirüs yaptırıyor alay ettiğim falanda yok değişik bir şahıs. Genişletmek için tıkla... Hmm. Bunu BTT'de söyleyip eğer gerçekten öyleyse yalanını ortaya çıkarın isterseniz.
nastuec dedi: Arkadaşlar yüksek ihtimal incelememiş fakat ben biliyorum arkadaş yapay zekaya antivirüs yaptırıyor alay ettiğim falanda yok değişik bir şahıs. Genişletmek için tıkla... Hmm. Bunu BTT'de söyleyip eğer gerçekten öyleyse yalanını ortaya çıkarın isterseniz.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.601 8 Haziran 2024 #20 kali dedi: Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir. Genişletmek için tıkla... Onu bulacak kadar, onu kapatacak kadar buyuk topluluk da var. Yani SSH'ta 300ms gec basladigina gore tum Linux dunyasini alakadar eden bir acik kapatildi. O senaryolar cok absurt senaryo.
kali dedi: Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir. Genişletmek için tıkla... Onu bulacak kadar, onu kapatacak kadar buyuk topluluk da var. Yani SSH'ta 300ms gec basladigina gore tum Linux dunyasini alakadar eden bir acik kapatildi. O senaryolar cok absurt senaryo.