Llama
Yetkin
Discourse açık kaynak ve Yusuf hocam açık kaynak kullanmaya çok özen gösteriyor. Haklı olarak.Niye XenForo kurmadı? Çok garip hissettiriyor site.
Discourse açık kaynak ve Yusuf hocam açık kaynak kullanmaya çok özen gösteriyor. Haklı olarak.Niye XenForo kurmadı? Çok garip hissettiriyor site.
Yazılımın detayını bilmiyorum, anlamam ama bir o konunun alındaki yorumlara bak, bir de senin alaycı yorumuna bak. Farkı anlarsın.
Uzun suredir var zaten. Forumlarda hesap acmaktan biktigim icin Discord'u yeterli bana gore![]()
Yazılımın detayını bilmiyorum, anlamam ama bir o konunun alındaki yorumlara bak, bir de senin alaycı yorumuna bak. Farkı anlarsın.
Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir.Saflık, güvenlik ve topluluk geliştirmesine açık.
Bunun yanında her açık kaynak ücretsiz değil ama Discourse ücretsiz bir yazılım.
Hmm. Bunu BTT'de söyleyip eğer gerçekten öyleyse yalanını ortaya çıkarın isterseniz.Arkadaşlar yüksek ihtimal incelememiş fakat ben biliyorum arkadaş yapay zekaya antivirüs yaptırıyor alay ettiğim falanda yok değişik bir şahıs.
Onu bulacak kadar, onu kapatacak kadar buyuk topluluk da var. Yani SSH'ta 300ms gec basladigina gore tum Linux dunyasini alakadar eden bir acik kapatildi. O senaryolar cok absurt senaryo.Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir.