Arkadaşlar yüksek ihtimal incelememiş fakat ben biliyorum arkadaş yapay zekaya antivirüs yaptırıyor alay ettiğim falanda yok değişik bir şahıs.
Kendisini fena tanıyorum. Açık kaynak projelerden Ctrl C + V yapmakta üstüne yoktur.
1717855765581.webp

1717855784354.webp

Hocam, açık kaynak kodlu olması güzel fakat kötü niyetli birisi bulursa ne olacak bu açığı? Topluluğun da gözünden kaçabilir.
Çok bir bilgim yok ama bir yazılımın açık kaynak olması güvenlik açıklarının tespitini de hızlandırır ve daha hızlı kapatılmasına olanak sağlar.

Çok bir bilgim yok ama bir yazılımın açık kaynak olması güvenlik açıklarının tespitini de hızlandırır ve daha hızlı kapatılmasına olanak sağlar.
Kötü amaçlı insanların bulması istisnai bir durum. Yine de açık kaynak kodu olması iyi. Tek kötü yanı açık kötü niyetli kişi tarafından bulunursa kullanıcıların çoğuna zarar verebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm. Bunu BTT'de söyleyip eğer gerçekten öyleyse yalanını ortaya çıkarın isterseniz.
Bak şimdi makine öğrenimi kullanıyor antivirüs birde şirketlerin ilgisini çekiyor.

Kendisini fena tanıyorum. Açık kaynak projelerden Ctrl C + V yapmakta üstüne yoktur.
Eki Görüntüle 54490
Eki Görüntüle 54491
1717859113413.webp

Bu ne oğlum. Pek ciddiye alınacak insan değilsin.

Genelde discordda kendisi çok fazla küfür eder.

Son düzenleme:
Ben hesabımı kapattırdım. Paylaşacağım içeriğe (yazdığım hikâye foruma uygun değilmiş bla bla) karışan siteleri sevmem. O yüzden kapattırdım. O forumu da sevmiyorum artık.

Ben hesabımı kapattırdım. Paylaşacağım içeriğe (yazdığım hikâye foruma uygun değilmiş bla bla) karışan siteleri sevmem. O yüzden kapattırdım. O forumu da sevmiyorum artık.

Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum ayrıca forumun sahibinin Yusuf ipek olması daha da alakasız hale getirmiş.