Yusuf Tekin pazartesi günü okulların "Çanakkale ve Gazze bağımsızlık günü" dersiyle başlayacağını söyledi

Tanrı kurtarsın ve kimseyi oraya düşürmesin hocam. Benim din kültürü hocam bile laikçiydi. Çünkü iyi bir ortaokulda okudum. Maalesef en güzel çocukluk yıllarınız böyle şeylerle geçmiş.

Maalesef. Yapacağım bir şey de yok. Okulumun adı Atatürk ile başlıyor ama sorsan 2 kişiden biri Atatürk düşmanıyım der.

Maalesef. Yapacağım bir şey de yok. Okulumun adı Atatürk ile başlıyor ama sorsan 2 kişiden biri Atatürk düşmanıyım der.
Atatürk düşmanlarının %85'i dindar kesim belki daha fazladır. Yok Atatürk islam düşmanıymış yok o'ymuş buymuş. Halbuki Atatürk ülkeye laikliği getirerek herkesin özgürce dinini seçmesini sağladı. Türk Medeni Kanunu ile Türk Kadınına seçme ve seçilme, Hukuk gibi alanlarda erkekler ile eşit haklar tanıdı. Tevhidi tedrisat kanunu ile azınlık ve yabancı okul sorunu çözüldü ve bütün okullar MEB"e bağlandı.

Filistin'den Çanakkale'ye asker getirmek lojistik olarak imkansız. O dikilen mezarlar da Davutoğlu döneminde dikildi, aslı astarı yok. Ha belki Levant bölgesinde Osmanlı safında yer almış olabilirler, o hususta bilgim yok.

Akif Ersoy da bilindiği üzere iman üzerine şiirleri ile bilinir, İstiklal Marşı dahil yukarıdaki şiir de bu çizgide.

İşin özünde de Gazze'ye değinilmesi ve soykırıma ses olunması gerekiyor. Ama AKP'nin yukarıda yaptığı gibi propaganda misali değil.

Reşit olmadığın için bu konuları konuşmandan dolayı başına bir şey gelmez. Silivri size soğuk değil arkadaşım. Kimseye soğuk değil daha doğrusu. Şu lafı kullanmayın, insanların cesaretini kırmayın.

Bize ne başkalarından? Pazartesi okula giden arkadaslarima soyledim gitmeyecekler. Zaten ilk hafta bile kitaplar disinda gitmek saçma. Ben okulu bitirdim. Eğitimin kalitesini iyice çöp ettiler.

Gazzeden konu açan bir hoca olursa çıkarır sustalıyı saplarım. Hiç acımam.

Bu konu eğer bu sene açılmış olsaydı, muhtemelen bizim tarihçiyi delik deşik ederdim. Bizim tarihçi derste şeriat naraları atıyordu çünkü.
Umarım hayatı son bulur.
Bu arada eğitimimizin b*k gibi olduğuna kanıt bir haber.

Boş ders için teşekkürler başkanım. Gazzeyi gazzeden daha çok dikkate alıyoruz. Nasıl bir ülke olduk anlamadim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…