Finlandiyadan'dan öndeyiz(!)
'Milli Eğitim Bakanı Yusuf tekin, Batman ziyaretinde şehirdeki okul sayısının 373'ten 793'e yükseldiğini vurgulayarak, “birleşmiş milletler, dünyada bütün sınıflarında akıllı tahta olan tek ülkenin Türkiye olduğunu söylüyor” dedi. 3 gün önce'.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Batman ziyaretinde şehirdeki okul sayısının 373’ten 793’e yükseldiğini vurgulayarak, “Birleşmiş Milletler, dünyada bütün...
Siyasetçiler, oy kazanmak ister. Oy kazanmak için de yalan söyleyebilirler ya da gerçekleri çarpıtabilirler. Bunu yapmazsalar yeterince oy kazanamıyorlar. Ne kadar saçma olduğunu bilseler bile inanan çıkıyor. Ha, gerçekten böyle düşünüyorsa durum cidden çok kötü. Umarım sadece insanları kandırmaya çalışıyordur.
Siyasetçiler, oy kazanmak ister. Oy kazanmak için de yalan söyleyebilirler ya da gerçekleri çarpıtabilirler. Bunu yapmazsalar yeterince oy kazanamıyorlar. Ne kadar saçma olduğunu bilseler bile inanan çıkıyor. Ha, gerçekten böyle düşünüyorsa durum cidden çok kötü. Umarım sadece insanları kandırmaya çalışıyordur.
Din takıntısı da oy toplamak için yalan olabilir aslında. Gerçekten dine inanan birisi böyle davranmaz. Okulları cidden berbat ettiler. Her yer pislik, müfredat da din kursu gibi. İnsanlara gereksiz birçok ders gösteriyorlar ama gerekli üniteleri de çıkarıyorlar. Sınav sistemi de zaten şaka gibi.
Din takıntısı da oy toplamak için yalan olabilir aslında. Gerçekten dine inanan birisi böyle davranmaz. Okulları cidden berbat ettiler. Her yer pislik, müfredat da din kursu gibi. İnsanlara gereksiz birçok ders gösteriyorlar ama gerekli üniteleri de çıkarıyorlar. Sınav sistemi de zaten şaka gibi.
Katılıyorum, dini öğrenmek istemeyen bir insan olsan bile zorla öğrenmek zorunda kalıyorsun. Hâlen daha müfredata din dersleri eklensin. Sonra biz şöyle iyiyiz biz böyle iyiyiz peh.
En son TYT, AYT’de şıklar kaldırılacak açık uçlu sorulacak dendi ama bana pek mantıklı gelmedi.