gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
1732037261227.webp

Finlandiyadan'dan öndeyiz(!)
'Milli Eğitim Bakanı Yusuf tekin, Batman ziyaretinde şehirdeki okul sayısının 373'ten 793'e yükseldiğini vurgulayarak, “birleşmiş milletler, dünyada bütün sınıflarında akıllı tahta olan tek ülkenin Türkiye olduğunu söylüyor” dedi. 3 gün önce'.
10 15 senelik akıllı tahtalarla en öndeyiz.

Son düzenleme:
7/24 bir şey mi içiyor, yoksa kafasına silah mı dayıyorlar yaşlı amcanın anlamıyorum ki.
Din takıntısı yok muydu? İçmesi pek uygun olmaz.

Siyasetçiler, oy kazanmak ister. Oy kazanmak için de yalan söyleyebilirler ya da gerçekleri çarpıtabilirler. Bunu yapmazsalar yeterince oy kazanamıyorlar. Ne kadar saçma olduğunu bilseler bile inanan çıkıyor. Ha, gerçekten böyle düşünüyorsa durum cidden çok kötü. Umarım sadece insanları kandırmaya çalışıyordur.

Din takıntısı yok muydu? İçmesi pek uygun olmaz.

Siyasetçiler, oy kazanmak ister. Oy kazanmak için de yalan söyleyebilirler ya da gerçekleri çarpıtabilirler. Bunu yapmazsalar yeterince oy kazanamıyorlar. Ne kadar saçma olduğunu bilseler bile inanan çıkıyor. Ha, gerçekten böyle düşünüyorsa durum cidden çok kötü. Umarım sadece insanları kandırmaya çalışıyordur.
Sadece sen ben din takıntılı olduğunu biliyoruz allah bilir saman altından ne sular yürütülüyordur.😀

Yaşlı ve eski eğitim sisteminden devam edildiğini düşünen insanları kandırmak amaçlı yapılıyor genelde yusuf tekinin yaptığı.

Sadece sen ben din takıntılı olduğunu biliyoruz, Allah bilir saman altından ne sular yürütülüyordur.😀

Yaşlı ve eski eğitim sisteminden devam edildiğini düşünen insanları kandırmak amaçlı yapılıyor genelde Yusuf Tekin’in yaptığı.
Din takıntısı da oy toplamak için yalan olabilir aslında. Gerçekten dine inanan birisi böyle davranmaz. Okulları cidden berbat ettiler. Her yer pislik, müfredat da din kursu gibi. İnsanlara gereksiz birçok ders gösteriyorlar ama gerekli üniteleri de çıkarıyorlar. Sınav sistemi de zaten şaka gibi.

Din takıntısı da oy toplamak için yalan olabilir aslında. Gerçekten dine inanan birisi böyle davranmaz. Okulları cidden berbat ettiler. Her yer pislik, müfredat da din kursu gibi. İnsanlara gereksiz birçok ders gösteriyorlar ama gerekli üniteleri de çıkarıyorlar. Sınav sistemi de zaten şaka gibi.
Katılıyorum, dini öğrenmek istemeyen bir insan olsan bile zorla öğrenmek zorunda kalıyorsun. Hâlen daha müfredata din dersleri eklensin. Sonra biz şöyle iyiyiz biz böyle iyiyiz peh.

En son TYT, AYT’de şıklar kaldırılacak açık uçlu sorulacak dendi ama bana pek mantıklı gelmedi.
Yanılmıyorsam en son Windows yerine Pardus falan istiyorlardı. Onun için yeterli bütçe sağlasalar bir de…
Pardusu bazı tahtalarda denediler ancak öğretmenler gerek alışamadı gerek karışık geldi. Proje ilk başta iyiydi de sonradan çöp ettiler.