Yüzdeki sivilceden nasıl kurtulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    nasıl yüz
Çok pahalı mı ve ortalama ne kadar süre sürüyor ?
Normal bir insanın tedavisi 6 ay civarı sürüyor ama her ay kan testi verdiğin için doktorun o sonuçlara göre dozu az veya çok olacak şekilde ayarlıyor. Ona göre tedavi süren uzuyor. Benim kan değerlerimde de trigliseridim hep yüksek çıktığı için günde 20 mg dozun üzerine çıkamıyordum. O yüzden tedavim 8-9 ay civarı sürdü ama bu tedavinin 5. ve 6. aylarında artık yüzündeki sivilcelerin çoğundan kurtulmuş oluyorsun. Geri kalan ayları alma sebebin, belli bir dozu tamamlamak ve ileride aynı problemi yaşamamak. İlacın fiyatını tam hatırlamıyorum; 1 sene önce kullandım ben ama aşırı derecede pahalı bir şey değildi, onu hatırlıyorum.

Doktorumun “Bu aydan sonra tedaviyi sonlandıracağım.” demesi üzerine, “Zaten bu ay bitiyor tedavim, artık doktora gitmeme gerek yok.” deyip ilacım bitince kontrole gitmeden hayatıma devam ettiğim için şu an tekrardan sivilcelerim nüksetmiş olabilir. Çünkü belki de doktor, dozu tamamlamak için bir ay daha devam ettirecekti. Ama ben hata yaptım. Kullanacaksanız sonuna kadar doktorunuza gitmeye devam edin.

Doktor ve ilaç tavsiyeleri dışında yastık kılıfını düzenli değiştirmeni ve evdeki musluklara düzenli baktırmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…