Arkadaşlar merhaba, 16 yaşındayım ve karma cilde sahibim. 3-4 ay önce sivilceler biraz canımı sıktığı için küçük bir yüz bakımı rutini yaptım. Ancak ürünleri kullandığım süreç boyunca yüzümün daha çok sivilcelendiğini fark ettim. O yüzden şu an neredeyse kullandığım ürünlerin hiçbirini kullanmıyorum. Şunları kullanıyordum:
Nemlendirici: Bepanthol Derma
Güneş Kremi: L'Oréal Paris Revitalift Clinical
Neutrogena Hydro Boost Jel Yüz Temizleyici (Hiyalüronik Asit)
Maru-Derm C Vitamini Yüz Yıkama Jeli
Mia Klinika Salisilik Asit-Çay Ağacı Özü Serum
Bu dönem boyunca yaptığım programa uyarak kullandım. Sadece yüzüm çok yağlandığında Hydro Boost'u günde 3. kez kullandığım oluyordu. Dermatoloğa gitmem gerektiğini biliyorum; ancak gitmeden önce sizin de fikrinizi almak istedim. Programım şu şekildeydi. Sizce bu ürünlerden nemlendirici ve güneş kremi dışında en kullanılabilecek ürün ne? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Nemlendirici: Bepanthol Derma
Güneş Kremi: L'Oréal Paris Revitalift Clinical
Neutrogena Hydro Boost Jel Yüz Temizleyici (Hiyalüronik Asit)
Maru-Derm C Vitamini Yüz Yıkama Jeli
Mia Klinika Salisilik Asit-Çay Ağacı Özü Serum
Bu dönem boyunca yaptığım programa uyarak kullandım. Sadece yüzüm çok yağlandığında Hydro Boost'u günde 3. kez kullandığım oluyordu. Dermatoloğa gitmem gerektiğini biliyorum; ancak gitmeden önce sizin de fikrinizi almak istedim. Programım şu şekildeydi. Sizce bu ürünlerden nemlendirici ve güneş kremi dışında en kullanılabilecek ürün ne? Şimdiden teşekkür ediyorum.
AKŞAM
Pazartesi
Mia Klinika
Salı
Maru-Derm C Jel
Çarşamba
Hydro Boost
Perşembe
Mia Klinika
Cuma
Maru-Derm C Jel
Cumartesi