Emre Human

Üstün
Yağ oranım şu an %15 ama hâlâ yanağım sıkılabiliyor. Belli bir yağ kütlesi var sanırım yani. Çenemde sıkıntı yok, çene hattım bayağı belirgin. Sadece Johnny Depp’in fotoğrafındaki gibi elmacık kemiğinden çene ucuna doğru giden açısallığı istiyorum. Yağ oranını kaça indirmem gerek bunun için, bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-07 104648.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-07 104648.webp
    194,6 KB · Görüntüleme: 58
Bazen genetik özelliklerin sana bahşettiklerinin dışında bir şey gelmez elinden... Ayrıca bişektomi diye bir şey var, bir araştırın.

Bazen genetik özelliklerin sana bahşettiklerinin dışında bir şey gelmez elinden... Ayrıca bişektomi diye bir şey var, bir araştırın.
Benim bişektomi ihtiyacım yok ya. Elmacık kemiklerim zaten dışa dönük bayağı belirgin. Biraz da elmacık kemiklerime güveniyorum yağ oranını düşürürsem çıkar bence o bahsettiğim açısallık. Bakalım umarım yanılmam.

Yağ oranım şu an %15 ama hâlâ yanağım sıkılabiliyor. Belli bir yağ kütlesi var sanırım yani. Çenemde sıkıntı yok, çene hattım bayağı belirgin. Sadece Johnny Depp’in fotoğrafındaki gibi elmacık kemiğinden çene ucuna doğru giden açısallığı istiyorum. Yağ oranını kaça indirmem gerek bunun için, bilgisi olan var mı?
Bunun yağ oranıyla alakası yok, tamamen genetik.

Johhny Depp burada minimum %13-14 yağ oranına sahip. Daha da düşük olsa (mesela %10-11) kafasının sağ üstündeki damarları rahatlıkla görebiliyor olurduk.
Eğer gerçekten %15 yağ oranına sahipseniz ve veya genetiğiniz buna izin verseydi bu şekilde belirgin hatlara sahip olabilirdiniz.
Ya da belki de dediğiniz gibi zaten belirgin bie hatta sahipsinizdir ama açılardan ötürü siz fark etmiyor olabilirsiniz.

Sağlıklı bir birey için de %12'nin altına düşmek önerilmez. Görünüş için sağlığınızdan olmayın. :thumbsup:

Yüzünde hat yoksa iskelet bile olsan belli olmaz. Onun dışında %10-15 arası iyidir. Karbonhidratı bitirirsen vücutta su tutumu cok azalır öyle de belirgin olur.