Yüzlerce saat oynanabilecek chill oyun önerisi

hegzabyte

Çalışkan
Arkadaşlar selam. Pek çok oyun oynamış biri olarak artık oyunlara karşı genel bir isteksizlik yaşıyorum. 'Oyna' tuşuna basmak bile içimden gelmiyor; bir oyuna girsem bile kısa sürede sıkılıp çıkıyorum. Şöyle kafa dinlemelik, yüzlerce saat vakit geçirebileceğim ama stres yapmadan, arada girip çıkabileceğim türde oyun önerilerinizi bekliyorum.

Ne tür bir şey sevdiğini söylersen daha iyi yardımcı oluruz

Balatro ve Vampire Survivors oynayabilirsin. Eğer sevdiğini bir tür ise Bannerlord da iyi olur.

Hocam, genel olarak çoğu türü seviyorum, oyunu oynarken yormasın yeterli benim için

Kesinlikle deneyeceğim ilk oyunlar arasına alacağım (!)
Cities Skylines diyebilirim. 2. oyun nasıl bilmiyorum çok eleştiri aldı da birincisi gayet güzeldi. Strateji seviyorsan Hoi ve Eu serileri de olabilir.

Cities Skylines diyebilirim. 2. oyun nasıl bilmiyorum çok eleştiri aldı da birincisi gayet güzeldi. Strateji seviyorsan Hoi ve Eu serileri de olabilir.
2. oyun optimizasyon olarak batırdı. İlk oyun genelde daha çok seviliyor. Sonradan düzelttiler galiba ama 2. oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…