Arkadaşlar selam. Pek çok oyun oynamış biri olarak artık oyunlara karşı genel bir isteksizlik yaşıyorum. 'Oyna' tuşuna basmak bile içimden gelmiyor; bir oyuna girsem bile kısa sürede sıkılıp çıkıyorum. Şöyle kafa dinlemelik, yüzlerce saat vakit geçirebileceğim ama stres yapmadan, arada girip çıkabileceğim türde oyun önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Cities Skylines 2. Binlerce saat bile oynarsın.
RapidLemming955
Yetkin
Balatro ve Vampire Survivors oynayabilirsin. Eğer sevdiğini bir tür ise Bannerlord da iyi olur.
RapidLemming955
Yetkin
Bu da iyi bir tercih. Yeni sistem toplayınca oynamak istiyorum. İlk oyunu bile oynayamıyorum, bir süre sonra kasmaya başlıyor.
Ne tür bir şey sevdiğini söylersen daha iyi yardımcı oluruz
Hocam, genel olarak çoğu türü seviyorum, oyunu oynarken yormasın yeterli benim için
Valorant, adeta insanı dinginleştiriyor ve huzura sürüklüyor. Gerçek huzur…
Kesinlikle deneyeceğim ilk oyunlar arasına alacağım (!)
Cities Skylines diyebilirim. 2. oyun nasıl bilmiyorum çok eleştiri aldı da birincisi gayet güzeldi. Strateji seviyorsan Hoi ve Eu serileri de olabilir.Hocam, genel olarak çoğu türü seviyorum, oyunu oynarken yormasın yeterli benim için
Kesinlikle deneyeceğim ilk oyunlar arasına alacağım (!)
RapidLemming955
Yetkin
2. oyun optimizasyon olarak batırdı. İlk oyun genelde daha çok seviliyor. Sonradan düzelttiler galiba ama 2. oyunu.Cities Skylines diyebilirim. 2. oyun nasıl bilmiyorum çok eleştiri aldı da birincisi gayet güzeldi. Strateji seviyorsan Hoi ve Eu serileri de olabilir.