Detaylar
Kim cevapladı?Bu link iş görür. Müsait değilim o yüzden anlayamıyorum.
- Makaleler
- 4
Teknik bir hata değil, prod.keys entegre etmezsen bu hatayı alırsın. prod.keys olmadan oyunları falan da algılamıyor, aslında bu prod.keys'i kendi switch'inden alıp eklemen gerekiyor ama internette de var. Yuzu Prod Keys V17.0.0 Download | Yuzu Title Keys buradan zip dosyasını indirip içerisinde ki 2 tane olan .keys dosyasını
%appdata%\yuzu\keys içerisine kopyala.Teknik bir hata değil, prod.keys entegre etmezsen bu hatayı alırsın. prod.keys olmadan oyunları falan da algılamıyor, aslında bu prod.keys'i kendi switch'inden alıp eklemen gerekiyor ama internette de var. Yuzu Prod Keys V17.0.0 Download | Yuzu Title Keys buradan zip dosyasını indirip içerisinde ki 2 tane olan .keys dosyasını%appdata%\yuzu\keysiçerisine kopyala.
- Makaleler
- 4
Yuzu'da dosya kısmından yuzu klasörünü aç de orada olur belki keys klasörü
@Dracula burdaki link çalışıyor mu?
Bu link iş görür. Müsait değilim o yüzden anlayamıyorum.
- Makaleler
- 4
Bende onu soracaktım hocam. Tıklamadım ama google.com falan yazıyordu. Ne linki bu?
Buraya yönlendirdi.
Burdaki şeylerle yapılır.
Nasıl yapılacağını anlatıyor.Bende onu soracaktım hocam. Tıklamadım ama google.com falan yazıyordu. Ne linki bu?
Olmadı hocam...Yuzu'da dosya kısmından yuzu klasörünü aç de orada olur belki keys klasörü