Ahmet Arda

Çalışkan
İyi sosyaller. 16 yaşındayım, saçlarım dalgalı kıvırcık arası fakat çok kabarıyor. Uzatıyorum şu anda fakat nasıl bir stil edineceğim bilemiyorum, bu yaşlarda olur bilirsiniz. Ayrıca yüzüm ile ilgili öz güven problemim var. Sizce nasıl kullanmalıyım saçı mı? Yaşıma göre avantajlı mıyım? Önerilirinizi bekliyorum.

Snapchat-1914510747.webp

Yuzunle ilgili tek problem kavga etmeye gelmis gibi bakman. Bunun disinda yuz hatlarin ve imajin ile ilgili bir sorun yok. Gerci ulkenin haline bakinca belki de oyle bakmak daha iyidir, onu da bilemedim simdi.

Son düzenleme:
Hocam oturuyor fakat uzun saç kullanmak istiyorum viking tarzlarında.

Yuzunle igligi tek problem kavga etmeye gelmis gibi bakman. Bunun disinda yuz hatlarin ve imajin ile ilgili bir sorun yok. Gerci ulkenin haline bakinca belki de oyle bakmak daha iyidir, onu da bilemedim simdi.

Beklemiyordum hocam güldüm teşekkür ederim. Haklısınız.

Teşekkürler. Açıkçası bu benim en sevdiğim rapçi ve tarzı hoşuma gidiyor. Sanırım beğenmeme atanlar ve siz bunu dalga geçmek için attığımı sanmışsınız. Olabilir hepimiz insanız.

Yok dalga geçmek için değil, size uygun, iyi bir rapçi stili atmışsınız. Sizin gibi renkli kişiliğe sahip insan bulmak zor açıkçası.