plxaxd Başarılı Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 68 10 Eylül 2024 #1 Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 10 Eylül 2024 #2 plxaxd dedi: Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum. Genişletmek için tıkla... Blue switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum.
plxaxd dedi: Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum. Genişletmek için tıkla... Blue switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum.
8 824 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 4 Beğeniler 1.023 10 Eylül 2024 #3 8898 dedi: Blue switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Blue daktilo gibi sesli olur. plxaxd dedi: Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum. Genişletmek için tıkla... LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleme: 10 Eylül 2024
8898 dedi: Blue switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Blue daktilo gibi sesli olur. plxaxd dedi: Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum. Genişletmek için tıkla... LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 10 Eylül 2024 #4 824 dedi: Blue daktilo gibi sesli olur. LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Daktilo gibi sesli olduğunu bende biliyorum... blue gibi sesli olmayan demiş blue switche sessiz demek istiyor. 824 dedi: Blue daktilo gibi sesli olur. LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okumadınız sanırım?
824 dedi: Blue daktilo gibi sesli olur. LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Daktilo gibi sesli olduğunu bende biliyorum... blue gibi sesli olmayan demiş blue switche sessiz demek istiyor. 824 dedi: Blue daktilo gibi sesli olur. LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Yazdığımı okumadınız sanırım?
8 824 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 4 Beğeniler 1.023 10 Eylül 2024 #5 8898 dedi: Daktilo gibi sesli olduğunu ben de biliyorum... Blue gibi sesli olmayan demiş blue Switch'e sessiz demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Blue Switch için sessiz dememiş. Mavi Switch'ler gibi yüksek sesli olmayan bir şey istiyorum demek istemiş. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
8898 dedi: Daktilo gibi sesli olduğunu ben de biliyorum... Blue gibi sesli olmayan demiş blue Switch'e sessiz demek istiyor. Genişletmek için tıkla... Blue Switch için sessiz dememiş. Mavi Switch'ler gibi yüksek sesli olmayan bir şey istiyorum demek istemiş.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 10 Eylül 2024 #6 824 dedi: Blue Switch için sessiz dememiş. Mavi switchler gibi yüksek sesli olmayan bir şey istiyorum demek istemiş. Genişletmek için tıkla... "Blue gibi sesli olmayan" demiş yani sessiz demek istiyor blueya ben de biliyorum blue sesli olduğunu Türkçede sıkıntı var.
824 dedi: Blue Switch için sessiz dememiş. Mavi switchler gibi yüksek sesli olmayan bir şey istiyorum demek istemiş. Genişletmek için tıkla... "Blue gibi sesli olmayan" demiş yani sessiz demek istiyor blueya ben de biliyorum blue sesli olduğunu Türkçede sıkıntı var.
KS KS plxaxd Başarılı Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 68 10 Eylül 2024 #7 8898 dedi: Blue Switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Blue gibi sesli olmayan dedim. 824 dedi: Blue daktilo gibi sesli olur. LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Ses testi falan var mı?
8898 dedi: Blue Switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Blue gibi sesli olmayan dedim. 824 dedi: Blue daktilo gibi sesli olur. LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Ses testi falan var mı?
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 10 Eylül 2024 #8 plxaxd dedi: Blue gibi sesli olmayan dedim. Ses testi falan var mı? Genişletmek için tıkla...
8 824 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.466 Çözümler 4 Beğeniler 1.023 10 Eylül 2024 #9 plxaxd dedi: Blue gibi sesli olmayan dedim. Ses testi falan var mı? Genişletmek için tıkla...
KS KS plxaxd Başarılı Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Beğeniler 68 10 Eylül 2024 #10 8898 dedi: Genişletmek için tıkla... 824 dedi: Genişletmek için tıkla... Güzelmiş peki gümrükte ekstra vergi çıkar mı yoksa sitede yazan kadar mı vereceğim?
8898 dedi: Genişletmek için tıkla... 824 dedi: Genişletmek için tıkla... Güzelmiş peki gümrükte ekstra vergi çıkar mı yoksa sitede yazan kadar mı vereceğim?