Detaylar
Kim cevapladı?Blue switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum.Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum.
Blue daktilo gibi sesli olur.Blue switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum.
Başlıktaki gibi Z11 için blue gibi sesli olmayan tok sesli basımı kolay bir Switch arıyorum.
LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Son düzenleme:
Daktilo gibi sesli olduğunu bende biliyorum... blue gibi sesli olmayan demiş blue switche sessiz demek istiyor.Blue daktilo gibi sesli olur.
![]()
LEOBOG GreyWood V3 Anahtarı Doğrusal Gri Anahtarlar Özel Mekanik Klavye 3 Pin DIY Oyun Klavyesi MX RGB Çalışırken Değiştirilebilir MX Anahtarı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yazdığımı okumadınız sanırım?Blue daktilo gibi sesli olur.
![]()
Daktilo gibi sesli olduğunu ben de biliyorum... Blue gibi sesli olmayan demiş blue Switch'e sessiz demek istiyor.
Blue Switch için sessiz dememiş. Mavi Switch'ler gibi yüksek sesli olmayan bir şey istiyorum demek istemiş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Blue Switch için sessiz dememiş. Mavi switchler gibi yüksek sesli olmayan bir şey istiyorum demek istemiş.
"Blue gibi sesli olmayan" demiş yani sessiz demek istiyor blueya ben de biliyorum blue sesli olduğunu Türkçede sıkıntı var.
plxaxd
Başarılı
Blue Switch sessiz mi? Gibi kullanmışsınız benzetme yapmışsınız ondan soruyorum.
Blue gibi sesli olmayan dedim.
Blue daktilo gibi sesli olur.
![]()
Ses testi falan var mı?
Ses testi falan var mı?
Ses testi falan var mı?
plxaxd
Başarılı
Güzelmiş peki gümrükte ekstra vergi çıkar mı yoksa sitede yazan kadar mı vereceğim?