Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Netflix hesabı almıştım bu siteden. 2 gün kullandım kapandı hesap. Tabii çalıntı hesaplar olduğu bes belli. Siteye gelince herhangi bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi aldığınız hesap maximum 2-3 gün gidebilir diye düşünebilirim. Tabii bu şans eseri.Hesap almayı düşünüyorum bu site güvenilir midir? Önerir misiniz?
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Netflix hesabı almıştım bu siteden. 2 gün kullandım kapandı hesap. Tabii çalıntı hesaplar olduğu bes belli. Siteye gelince herhangi bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi aldığınız hesap maximum 2-3 gün gidebilir diye düşünebilirim. Tabii bu şans eseri.
Teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu.
- Makaleler
- 1
Plati.ru gibi düşünebilirsiniz. Bazı farklı Rus siteleri de bulunmakta. Bir seferinde mesela Ben almıştım tam tamına 6 ay kullandım oysa ki, 1 aylık hesaptı. Ama bazen tam tersine de olabiliyor. Dediğim gibi şans eseri denk gelen çalıntı hesaplar.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Plati.ru gibi düşünebilirsiniz. Bazı farklı Rus siteleri de bulunmakta. Bir seferinde mesela ben almıştım tam tamına 6 ay kullandım oysaki, 1 aylık hesaptı. Ama bazen tam tersine de olabiliyor. Dediğim gibi şans eseri denk gelen çalıntı hesaplar.
Düzgün var mı bildiğiniz?
- Makaleler
- 1
Maalesef efendim. Yine alıp deneyebilirsin istersen.