Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda24142

Becerikli
Z790M Plus DDR5 sisteme anakartın sitesinde gerekli gereksiz her şeyi mi indirmeliyim, yoksa hangi driverlar yeterli olur?

Çözüm
Linkteki sürücüleri kurabilirsiniz. İşlemcide dahili grafik birimi yoksa VGA kurmaya gerek yok. AI Suit ve Armoury Crate ise yardımcı programlar. Fan, ARGB falan gibi şeyler için.
SATA sürücüleri ise Rapid işleri için.
Linkteki sürücüleri kurabilirsiniz. İşlemcide dahili grafik birimi yoksa VGA kurmaya gerek yok. AI Suit ve Armoury Crate ise yardımcı programlar. Fan, ARGB falan gibi şeyler için.

Çözüm
Linkteki sürücüleri kurabilirsiniz. İşlemcide dahili grafik birimi yoksa VGA kurmaya gerek yok. AI suit ve Armoury Crate ise yardımcı programlar. Fan, ARGB falan gibi şeyler için.

Hocam detaylı söyleyeyim, sistemim; i5 14400F, 4070 Super, 2x16 RAM, 1 TB M.2 Crucial SSD falan var benim. Driver olarak oyun için kurdum, sistemi ve Windows 11 25H2 Home sürümünü kuracağım. İlk driverları USB'ye yüklemek istedim. Chipset, lan MEI, Serial IO, RST Audio ve NVIDIA son sürüm driver yeterli mi, gereksiz olan var mı yazdıklarımdan?

Son düzenleyen: Moderatör: