Hayır hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Buradan gördüğüm kadarıyla iki parça halinde. Bunu da tak çıkar yapmışlar. Çekince gelmesi lazım.
Sizin soğutucunuzun üstten fotoğrafını atar mısınız? @GTR
Eki Görüntüle 245129
Buradan gördüğüm kadarıyla iki parça halinde. Bunu da tak çıkar yapmışlar. Çekince gelmesi lazım.
Nasıl çekeceğim hocam.
Eki Görüntüle 245129
Buradan gördüğüm kadarıyla iki parça halinde. Bunu da tak çıkar yapmışlar. Çekince gelmesi lazım.
Sizin soğutucunuzun üstten fotoğrafını atar mısınız? @GTR
Buyurun hocam.
Dosya Ekleri
Yine bir elinle radyatörü tutup diğer elinle fanı sağa doğu çekince gelmesi lazım.
Şu görseldeki gibi yapar mısın? Eğimli bir şekilde çekiyor.
Yine bir elinle radyatörü tutup diğer elinle fanı sağa doğu çekince gelmesi lazım.
Eki Görüntüle 245131
Hocam çıkmıyor hiçbir şekilde.
Egzoz fanı tarafındakine denediniz mi? Orijinal kitapçıkta bu şekilde göstermiş çıkarma işlemini. Biraz kaba kuvvet gerekiyor. Korkma.
Eki Görüntüle 245131
Hocam resimdeki yer intake fan ve oradan denedim aynı çıkmıyor sabit.
Dosya Ekleri
Zorla biraz yahu. Başka şekilde çıkmaz bu. Bayağı böyle iki elinle şeftaliyi tutup ikiye ayırma hareketi gibi yapman lazım. Çıkar.Hocam resimdeki yer intake fan ve oradan denedim aynı çıkmıyor sabit.
Zorla biraz yahu. Başka şekilde çıkmaz bu. Bayağı böyle iki elinle şeftaliyi tutup ikiye ayırma hareketi gibi yapman lazım. Çıkar.
![]()
Neyse hocam sökmekten vazgeçtim yamuk takmış montaj yapan ama sıcaklıklar normal.