High Power diye bir marka önerdiniz. Pek tanınmıyor olsa gerek. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar @Ayhan Dönmez @LH44 @20424
O bütçede alabilirsin problem yok, problem yaşatmaz, koruma devreleri falan mevcut. Tabi birçok farklı parametre var, yük altında boşta voltaj kanalları, ne kadar dropluyor, bunlar özellikle overclock ile uğraşacaksan etkili, yoksa yükte çok düşürmüyorsa problem olmaz. Titanium güç kaynaklarına bakman lazım o mantıkla.

Ev kullanıcısı için gereksiz masraf PSU kısmı çoğunlukla, takıksan Titanium alman lazım, yoksa her fiyat segmentinde aşağı yukarı alınabilecek markalar modeller belli zaten.

@STEREO, tanınmış iyi bir marka, çok modelini kullandım ve kullandırdım, @Yusuf7878 size kötü model önermez.

@STEREO, tanınmış iyi bir marka, çok modelini kullandım ve kullandırdım, @Yusuf7878 size kötü model önermez.
Eyvallah. @Yusuf7878 size de teşekkürler. Alınır diyosanız alacağım ama öncesinde size danışıp öyle alayım. Benim PSU FSP HYPER 650W 80+ PRO 650W 80+ BRONZE. Şimdi bu PSU aşağıdaki sistemi besler mi besleyemez mi ya da ucu ucuna mı yeter biraz kararsızım.

MSI B650M Gaming Plus Wifi
Lexar Thor 16+16 32 GB 6000 MHz CL32
MSI Geforce RTX 4060 Ti 16 GB
Ryzen5 7500F
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu
VENTO Neptune VG07F ARGB TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 4ad120mm

Son olarak bu sisteme en fazla hangi ekran kartını takabilirim onu da söyler misiniz ?

Son düzenleme: