fidelcastro

Uzman
Merhaba. Vatan üzerinden aldım, yoğun dediler zaten ama ben de cok macun sürdüm. Bir deneyeyim dedim. Açtım, şırıngadan bile çıkmadı. O kadar katıydı yani kupkuru hale gelmiş. Neyse dedim böyledir sanırım süreyim, yayılmadı bile. Spatulasıyla sürdüm sıcaklıklar daha da kötü oldu. Laptop CPU 99 falan görmeye başladı. Neyse dedim, biraz ısıtayım. Sıcak su içerisine poşet bağladım su almayacak şekilde, biraz akışkan hale geldi. Sürdüm yine fayda etmedi. En son ince tabaka halinde süreyim dedim, beklettim fakat yine aynı şekilde sıcaklıklar. Raf ömrü falan mı kısaldı baktım ama tarihi falan yazmıyor macunun kutusu üzerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
PumpOut yapmış macun, beton gibi çıkması da normal değil. Macun bozulmuş olabilir. Laptoplarda macun değil de PTM benzeri kullanın.

Peki ben ne yapayım şimdi ne önerirsiniz tam olarak. Param da boşa gitti yükte 98 dereceyim şu an.

Ayrıca lütfen ortamı germeye lüzum yok herkesin deneyimi farklıdır bakın benim de deneyimim 1 hafta geçmeden böyle.

Peki ben ne yapayım şimdi ne önerirsiniz tam olarak. Param da boşa gitti yükte 98 dereceyim şu an.
"Sıcaklıklar absürt derecelerde değilse" 2 gr'lık macun yerine 30 gr battal boylardan alın daha sık değişim yapın. Ben öyle bi tane Rampage aldım 30 gr kaç senedir bitmedi. Senelik değiştiriyorum. Kuruyor 1 sene sonunda. Ama bitecek gibi değil. Ha ben tabi bunu masaüstü için ve bazen laptoplar için kullanıyorum belki 5.15 W/mk gaming laptop tarafında düşük kalabilir. Sadece f/p bir öneri yapmak istedim.