SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 1 Mayıs 2025 #1 Merhaba moralim çok bozuk olduğundan arkada şarkı açıp oynanacak oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum çok baş ağrıtacak oyun olmasın lütfen.
Merhaba moralim çok bozuk olduğundan arkada şarkı açıp oynanacak oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum çok baş ağrıtacak oyun olmasın lütfen.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 1 Mayıs 2025 #2 Vampire Survivors.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 1 Mayıs 2025 #3 Simon dedi: Vampire survivors. Genişletmek için tıkla... Hocam bu biraz baş ağrıtır gibi fiyata bakmayın korsan indireceğim zaten.
Simon dedi: Vampire survivors. Genişletmek için tıkla... Hocam bu biraz baş ağrıtır gibi fiyata bakmayın korsan indireceğim zaten.
bymfw4 Uzman Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 598 Çözümler 11 Beğeniler 266 Yer Bayerische Motoren Werke AG 1 Mayıs 2025 #4 SadeceEfe dedi: Arkada şarkı açıp oynanacak oyun arıyorum, önerilerinizi bekliyorum, çok baş ağrıtacak oyun olmasın lütfen. Genişletmek için tıkla... ETS2, Rocket League olabilir.
SadeceEfe dedi: Arkada şarkı açıp oynanacak oyun arıyorum, önerilerinizi bekliyorum, çok baş ağrıtacak oyun olmasın lütfen. Genişletmek için tıkla... ETS2, Rocket League olabilir.
Wanhedaa Çalışkan Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 56 Beğeniler 13 1 Mayıs 2025 #5 Beholder bakabilirsiniz. 4 oyunu var 3. oyun berbat.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 1 Mayıs 2025 #6 bymfw4 dedi: ETS 2, Rocket League olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Rocket League şu anlık kafam kaldırmaz ETS inik değil ama aklımda o sağ olun. Wanhedaa dedi: Beholder bakabilirsiniz. 4 oyunu var 3. oyun berbat. Genişletmek için tıkla... Hocam Cities Skylines 2 nasıl oyundur sizce.
bymfw4 dedi: ETS 2, Rocket League olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Rocket League şu anlık kafam kaldırmaz ETS inik değil ama aklımda o sağ olun. Wanhedaa dedi: Beholder bakabilirsiniz. 4 oyunu var 3. oyun berbat. Genişletmek için tıkla... Hocam Cities Skylines 2 nasıl oyundur sizce.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 1 Mayıs 2025 #7 SadeceEfe dedi: Hocam bu biraz baş ağrıtır gibi fiyata bakmayın korsan indireceğim zaten. Genişletmek için tıkla... PC'ye Switch emulatoru kurup Super Mario veya The Legend of Zelda oyunlarını deneyimleyebilirsin. Zelda da aksiyon var fakat Super Mario'nun 2D/3D oyunları oldukça rahatlatıcıdır.
SadeceEfe dedi: Hocam bu biraz baş ağrıtır gibi fiyata bakmayın korsan indireceğim zaten. Genişletmek için tıkla... PC'ye Switch emulatoru kurup Super Mario veya The Legend of Zelda oyunlarını deneyimleyebilirsin. Zelda da aksiyon var fakat Super Mario'nun 2D/3D oyunları oldukça rahatlatıcıdır.
Wanhedaa Çalışkan Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 56 Beğeniler 13 1 Mayıs 2025 #8 SadeceEfe dedi: Hocam Cities Skylines 2 nasıl oyundur sizce. Genişletmek için tıkla... Güzel oyun fakat 2. oyun kötü eleştirileri mevcut. Bu nedenle 1. Oyun fav tek kötü bir yanı var. (Vergileri fulleyince şehirde protestolar başlıyor. )
SadeceEfe dedi: Hocam Cities Skylines 2 nasıl oyundur sizce. Genişletmek için tıkla... Güzel oyun fakat 2. oyun kötü eleştirileri mevcut. Bu nedenle 1. Oyun fav tek kötü bir yanı var. (Vergileri fulleyince şehirde protestolar başlıyor. )
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.493 Çözümler 70 Beğeniler 5.440 Yer Haddonfield, Illinois 1 Mayıs 2025 #9 SadeceEfe dedi: Hocam Cities Skylines 2 nasıl oyundur sizce. Genişletmek için tıkla... Öğrenen kadar inanılmaz başını ağrıtır ama sonrası akar gider.
SadeceEfe dedi: Hocam Cities Skylines 2 nasıl oyundur sizce. Genişletmek için tıkla... Öğrenen kadar inanılmaz başını ağrıtır ama sonrası akar gider.
1 19750 Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 820 1 Mayıs 2025 #10 GTA Trilogy'e başla derim. Türkçe yama da var. Arkadan müzik aç ya da Güldür Güldür. Güzel sarar.