Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Ben şöyle düşünüyorum: İftara kadarki o süre boyunca eğer oyun oynamak isteniyorsa hikâyeli oyun değil de daha çok bağımsız, kafa dağıtmalık ve zaman geçirmelik oyunlar oynamak daha mantıklı bence. Bakalım yaptığım liste beğenilecek mi?

Liste:

Counter-Strike 2
Dead by Daylight
ETS 2
Feign
Inside
Left 4 Dead 2
Stardew Valley
LIMBO
Skyrim
Slay the Spire
Enter the Gungeon
Dead Cells
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade II: Bannerlord
Assetto Corsa
GTA Online
Supraland
Totally Accurate Battle Simulator
Hades
Human: Fall Flat
The Binding of Isaac
Vampire Survivors
Superliminal
Phasmophobia
Sea Salt
Minecraft
Stick Fight: The Game

Ben şöyle düşünüyorum: İftara kadarki o süre boyunca eğer oyun oynamak isteniyorsa hikâyeli oyun değil de daha çok bağımsız, kafa dağıtmalık ve zaman geçirmelik oyunlar oynamak daha mantıklı bence. Bakalım yaptığım liste beğenilecek mi?

Liste:

Counter-Strike 2
Dead by Daylight
ETS 2
Feign
Inside
Left 4 Dead 2
Stardew Valley
LIMBO
Skyrim
Slay the Spire
Enter the Gungeon
Dead Cells
Assetto Corsa
GTA Online
Supraland
Hades
The Binding of Isaac
Vampire Survivors
Superliminal
Phasmophobia
Sea Salt
Minecraft
Tek oturuşta bitirebileceğiniz Beyond Two Souls'u ekleyeyim ben de. 7-8 saatlik bir hikayesi var.

Tek oturuşta bitirebileceğiniz Beyond: Two Souls'u ekleyeyim ben de. 7-8 saatlik bir hikayesi var.

Hocam, ben şöyle düşündüm aslında. Hani insanlar iftara kadar aç kalıyor ya açlık bir süre sonra tokmak gibi vuruyor. Ben de düşündüm ki hikayeli oyunları önermektense böyle zaman geçirmelik oyunları önermek mantıklıdır diye düşündüm. Çünkü hikayeli oyunda işte hikayeyi anlamaktır, karakterlerle bir etkileşim kurmaktır falan aç kafayla bence zor. :D

Hocam, ben şöyle düşündüm aslında. Hani insanlar iftara kadar aç kalıyor ya açlık bir süre sonra tokmak gibi vuruyor. Ben de düşündüm ki hikayeli oyunları önermektense böyle zaman geçirmelik oyunları önermek mantıklıdır diye düşündüm. Çünkü hikayeli oyunda işte hikayeyi anlamaktır, karakterlerle bir etkileşim kurmaktır falan aç kafayla bence zor. :D
Valla kendim geçen hafta bitirdim oruçlu şekilde. Tabii ki açken anlamakta zorlanan biri sizin önerdiklerinizle daha iyi kafa dağıtır. :D

Liste:

Counter-Strike 2
Dead by Daylight
ETS 2
Feign
Inside
Left 4 Dead 2
Stardew Valley
LIMBO
Skyrim
Slay the Spire
Enter the Gungeon
Dead Cells
Assetto Corsa
GTA Online
Supraland
Hades
The Binding of Isaac
Vampire Survivors
Superliminal
Phasmophobia
Sea Salt
Minecraft

Arkaya muzik acip iftara kadar Rocket League oynardim. Eger hiç Rocket League gec misiniz yoksa bulasmayin kanser olursunuz

Forza Horizon kadar sıkıcı bunaltıcı bir oyun oynamadım. Yarış mı yapıyosun tam anlamıyla? Hayır. Tam yarış değil. Eee o zaman simülasyondur. Hayır simülasyon da değil. Bu oyunu oynayanları anlamıyorum. Bunu oynayacağıma ETS 2 veya Bus Simulator-Farming Simulator oynardım.

Son düzenleyen: Moderatör: