Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bunları şu anlık kafamda oluşturduğum sıraya göre yazıyorum:
  • A Plague Tale (Bugün başladım, bir saati bitti şu anlık.)
  • Far Cry 3
  • Skyrim
  • Fallout New Vegas
  • Styx
  • Resident Evil 4
Sizce liste nasıl olmuş? Sıralamayı değiştirmem gerekiyor mu sizce?

A Plague Tale fena değil. Far Cry 3 bana göre serinin en iyi oyunu. Skyrim kişiden kişiye göre değişir. kimisine göre kötüdür, kimisine göre başyapıt. Genel olarak kurulan modlarla oynanışı daha keyifli hâle geliyor.

Styx bilmiyorum, geriye kalanlar da aynı şekilde iyi ama.

New Vegas'i Far Cry 3 ile yer degistir bence. Guzel liste.

Sağ olun hocam. Aslında Far Cry 3"ü birazcık oynadım ama biraz kafam karıştı yani ilk kez bu tarz oyun oynadığımdandır herhalde.

Doğrusunu söylemek gerekirse eğer bu listeyi hazırlarken ben daha çok hikaye tabanlı olmasına özen gösteridm çünkü ne bileyim hikayeli oyunlar güzel ve sürükleyici. Bir ara hikayeli oyun oynadıktan sonra Dead Cells tarzı oyunlara yönelirim diyordum ama meğerse onlardan bayağı bir sıkılıyormuşum.

Sağ olun hocam. Aslında Far Cry 3"ü birazcık oynadım ama biraz kafam karıştı yani ilk kez bu tarz oyun oynadığımdandır herhalde.

Doğrusunu söylemek gerekirse eğer bu listeyi hazırlarken ben daha çok hikaye tabanlı olmasına özen gösteridm çünkü ne bileyim hikayeli oyunlar güzel ve sürükleyici. Bir ara hikayeli oyun oynadıktan sonra Dead Cells tarzı oyunlara yönelirim diyordum ama meğerse onlardan bayağı bir sıkılıyormuşum.

FC 3 dümdüz basit bir oyun, nasıl kafan karıştı ki? FC 3'te kafan karıştıysa New Vegas Skyrim'de allak bulak olur o zaman. :D