RDR2, Cyberpunk, GoW, Witcher 3, Elden Ring, Baldur's Gate 3 gibi oyunlardan ikili veya üçlü sepet yapıp alınabiliyor bu paraya hocam.
Hocam bu oyunlar çok ezbere oyunlar. Bu oyunlar çok popüler zaten ayrıca Modern Warfare ,Resident Evil 2 ve 3 bu oyunların düzeyinde ayrıca yanında kaliteli oyunlarda var Battlefield gibi Star Wars gibi.

Hocam bu oyunlar çok ezbere oyunlar. Bu oyunlar çok popüler zaten ayrıca Modern Warfare ,Resident Evil 2 ve 3 bu oyunların düzeyinde ayrıca yanında kaliteli oyunlarda var Battlefield gibi Star Wars gibi.
Oynadıysanız tamam ama oynamadığınız oyundan sırf popüler diye uzak durmak saçmalık. Ezbere demek ne demek? Bu oyunlar oyun dünyasının en iyi oyunlarından. Bir zahmet çok önerilsinler.

Oynadıysanız tamam ama oynamadığınız oyundan sırf popüler diye uzak durmak saçmalık. Ezbere demek ne demek? Bu oyunlar oyun dünyasının en iyi oyunlarından. Bir zahmet çok önerilsinler.

Hayır o yüzden demedim herkes biliyor bu tarz oyunları ben size böyle aşırı müthiş indirime giren kaliteli oyunlardan bahsediyorum eğer bu saydığınız oyunlardan birini alsam çeşitlilik çok az ve tek olurdu bu uzak durmak değil zaten her indirimde belirli bir seviyeye düşüyorlar ve görüyoruz ama amacım sizinle tartışmaya girmek değil yanlış anladıysanız kusura bakmayın.