Detaylar
Kim cevapladı?AdemDmr
Uzman
Hangi ISS'dan internet alıyorsunuz, DNS Over TLS/HTTPS denediniz mi?
Hangi ISS'dan internet alıyorsunuz, DNS Over TLS/HTTPS denediniz mi?
Superonline kullanıyorum. Denedim ancak işe yaramadı. GoodbyeDPI çalışıyor bu fakat bu arkadaş çalışmıyor. Kaldırıp denedim bir de.
Blockcheck kullanmadan önce şifreli bir DNS sunucusu kullanın eğer olmuyorsa, arka planda zapret veya goodbydpi çalışıyor olabilir bazen hizmet olarak açık kalıyor.
Maalesef arka planda hiçbir şey çalışmıyor. Hizmetleri özellikle kontrol ettim fakat gözüme çarpan bir şey olmadı. GoodbyeDPI sıfırdan kurmama rağmen sorunsuz şekilde çalışırken zapret çalışmıyor.
AdemDmr
Uzman
Bendede Sansüronline var, tamamen doğru yapmama rağmen bazen erişim sağlayamıyorum discorda kopukluk oluyordu, statik ip alınca DPI yapamamaya başladılar, sadece DoH yada DoT ile bağlanabiliyorum ancak bu çözüm değil, bilen birinin yardımcı olması daha iyi olur.Superonline kullanıyorum. Denedim ancak işe yaramadı. GoodbyeDPI çalışıyor bu fakat bu arkadaş çalışmıyor. Kaldırıp denedim bir de.
Maalesef arka planda hiçbir şey çalışmıyor. Hizmetleri özellikle kontrol ettim fakat gözüme çarpan bir şey olmadı. GoodbyeDPI sıfırdan kurmama rağmen sorunsuz şekilde çalışırken zapret çalışmıyor.