@alimali hocam bu program goodbye-turkey'den iyi midir? Aslında zapretin daha gelişmiş bir program oldugunu duydum fakat benim bilgisayarımda DNS zehirlenmesi yaşandı tarzı bir hata veriyor. Tek başına zapret kullanamıyor muyuz? Yanına bir DNS vesaire mi eklememiz lazım ya da elle mi girmeliyiz. Biraz detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. Videonuzuda baştan sona kadar izledim.
Detaylar
Kim cevapladı?DNS tüm DPI programlarında ön şarttır, DNS ile gerçek IP adresi alınmadan DPI bypass uygulayamazsın. GoodbyeDPI'da ihtiyaç duymuyorsun çünkü DNS değiştirme özelliği var ek olarak. Yani evet DNS değiştirmelisin, elle girmek yetmiyorsa DNS client kullanabilirsin YogaDNS hiç yük bindirmez sistemine.@alimali hocam bu program goodbye-turkey'den iyi midir? Aslında zapretin daha gelişmiş bir program oldugunu duydum fakat benim bilgisayarımda DNS zehirlenmesi yaşandı tarzı bir hata veriyor. Tek başına zapret kullanamıyor muyuz? Yanına bir DNS vesaire mi eklememiz lazım ya da elle mi girmeliyiz. Biraz detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. Videonuzuda baştan sona kadar izledim.
Hangisi iyidir? Çalıştıktan sonra fark etmez.
DNS tüm DPI programlarında ön şarttır, DNS ile gerçek IP adresi alınmadan DPI bypass uygulayamazsın. GoodbyeDPI'da ihtiyaç duymuyorsun çünkü DNS değiştirme özelliği var ek olarak. Yani evet DNS değiştirmelisin, elle girmek yetmiyorsa DNS Client kullanabilirsin YogaDNS hiç yük bindirmez sistemine.
Hangisi iyidir? Çalıştıktan sonra fark etmez.
Peki GoodbyeDPI'dan iyi diyebilir miyiz? Ve sistem üzerinden hangi DNS elle girmemi önerirsiniz Cloudflare mi? Bunları kullanırken her PC'yi açtığımda tekrar en baştan açmam mı gerekiyor?
Dediğim gibi çalıştıktan sonra pek fark yok, açıkçası bunu test edebileceğim bir durum da yok.Peki GoodbyeDPI'dan iyi diyebilir miyiz? Ve sistem üzerinden hangi DNS elle girmemi önerirsiniz Cloudflare mi? Bunları kullanırken her PC'yi açtığımda tekrar en baştan açmam mı gerekiyor?
Cloudflare 1.1.1.1 , Google 8.8.8.8, Quad9 9.9.9.9 girebilirsin. Bir kere girmen yeterli.
Zapret'i de servis olarak yüklersen açılışta çalışır.
Dediğim gibi çalıştıktan sonra pek fark yok, açıkçası bunu test edebileceğim bir durum da yok.
Cloudflare 1.1.1.1, Google 8.8.8.8, Quad9 9.9.9.9 girebilirsin. Bir kere girmen yeterli.
Zapret'i de servis olarak yüklersen açılışta çalışır.
DNS değişiyorum fakat DNS zehirlenmesi saptandı diyor. Turcel Superonline kullanıyorum. Acaba ondan kaynaklı mı?
DNS değişiyorum fakat DNS zehirlenmesi saptandı diyor. Turcel Superonline kullanıyorum. Acaba ondan kaynaklı mı?
DNS işini çözdüm fakat şu an Discord starting kısmında takılı kalıyor onu nasıl çözerim bilmiyorum.
Son düzenleme:
DNS'i elle girdiysen bir de YogaDNS kurarak dene, Google DoH seçerek kur.DNS işini çözdüm fakat şu an Discord starting kısmında takılı kalıyor onu nasıl çözerim bilmiyorum.
DNS'i elle girdiysen bir de YogaDNS kurarak dene, Google DoH seçerek kur.
Hallettim Gemini'ye sorarak şu şekilde yaptım paylaşıyorum ve Turkcell Superonline kullanıyorum sadece IPv4 DNS değiştirdiğimde startingde kalıyor fakat IPv6 da eklersem her şey çatır çutur açılıyor.
1. Bölüm: IPv4 Ayarları (Üst Kısım)
| Alan Adı | Yazılması / Seçilmesi Gereken Değer |
| Tercih edilen DNS | 1.1.1.1 |
| HTTPS üzerinden DNS | Açık (el ile şablon) |
| HTTPS üzerinden DNS şablonu | [https://cloudflare-dns.com/dns-query](https://cloudflare-dns.com/dns-query) |
| Alternatif DNS | 1.0.0.1 |
| HTTPS üzerinden DNS şablonu | https://cloudflare-dns.com/dns-query |
2. Bölüm: IPv6 Ayarları (Alt Kısım)
(Sayfayı biraz aşağı kaydırıp IPv6 anahtarını Açık konuma getirdiğinde bu kutular açılacaktır)| Alan Adı | Yazılması / Seçilmesi Gereken Değer |
| Tercih edilen DNS | 2606:4700:4700::1111 |
| HTTPS üzerinden DNS şablonu | |
| Alternatif DNS | 2606:4700:4700::1001 |
| HTTPS üzerinden DNS şablonu |
Cloudflare DoH ayarlamışsın, Windows 11 içinde DoH ayarı var, Windows 10 kullananlar da YogaDNS ile DoH ayarlayabilir. Basit ve küçük bir program.
Quad9 ile beceremedim sadece Cloudflare ile oldu bu arada diğerlerini denemedim ama Google vs oyun oynuyorsan eğer Cloudflare kullan dedi bana Gemini AI
Şahsi fikrim zapret>goodbyedpi ayrıca DNS şart hocam herek Windows ayarlarından şifreli DNS'ya da Windows 10 kullanıyorsanız DNS-cyrpt kullanabilirsiniz.