DrosairVRS

Başarılı
Merhabalar, uzun süredir Goodbyedpi kullanıyordum ama bazen Superonline'de bağlantı sorunları olduğu için silmek zorunda kaldım. Aşağıdaki linkteki videoda zapret2 adlı bir şey gördüm, indirdim. Programlar sorunsuz çalışıyor ama zapret hakkında pek konu göremedim. Acaba güvenilir midir videodaki dosya?

Program bana ait, daha doğrusu arayüz bana ait. Kodları görebilirsin. Zapret de bildiğimiz Zapret, o da açık kaynak.

Güvenlidir.
hocam steam'i nasıl whiteliste eklerim arkadaşlar sekmesi sürekli bug'a giriyor mesela aktif görünen arkadaşlar bazen oyunda olsalarda çevrimdışı gözüküyorlar bu yüzden goodbyedpi'dan zaprete geçtim ama hala böyle bir sorun var.
1780298839561.webp

hocam steam'i nasıl whiteliste eklerim arkadaşlar sekmesi sürekli bug'a giriyor mesela aktif görünen arkadaşlar bazen oyunda olsalarda çevrimdışı gözüküyorlar bu yüzden goodbyedpi'dan zaprete geçtim ama hala böyle bir sorun var.Eki Görüntüle 253996
Steam'i zaten etkilemiyor olmalı, autohostlist olduğu için engelli olan sitelerde çalışır. Bir bak bakalım program klasörü içinde autohostlist.txt dosyası var içini aç steam domainleri yazmıyorsa zaten etkilemez.

Bir karışıklık olmuş sanırım. Bu sitelere erişememiş olacak ki listeye eklemiş. Zapret'i durdur discord.net'den aşağısını silip tekrar çalıştır bakalım. Olmazsa autohostlist değil düz hostlist yaparız.