Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesern

Uzman
OpenWrt'ye nfqsw modunda zapret kurdum sorunsuz çalışıyor, fakat 3D ödeme ekranlarında ve bazı sitelere giriş yaparken sorun çıkartıyor site yüklenmiyor. Zapret'i sadece istediğim siteler için çalışacak şekilde ayarlayabilir miyim?

@prime

Çözüm
Hocam orijinal sürümü kullanmayı daha güvenli buluyorum, remittor versiyonu güvenli ve açık kaynak mı? Birde terminalde nasıl autohostlist yapıyoruz?

İzlediğim rehberlerin birinde öneriyordu linkini bulursam atarım.
Açık kaynak o da. Güvenli ve çokça kullanılıyor.

Bir txt dosyası oluşturup --hostlist-auto=/dosya/yolu/hosts.txt şeklinde kullandığın argümanın sonuna ekleyebilirsin. Böyle bir dene olmazsa videodaki gibi yap bence, kolayı varken uğraşma.
Netspeedte DPI yok. Zapreti silin htps-dns-proxy kurun DoH DNS ayarlayın tüm engelli sitelere erişeceksiniz. Zaten DPI olmayan ISSde zapret kullanmaya çalıştığınız için sorun yaşıyorsunuz.
Sabit ip bloğunda dpı var maalesef, işim gereği sabit ip kullanıyorum.

Dinamik ip'de dediğiniz gibi dpı yok.

Sabit ip bloğunda dpı var maalesef, işim gereği sabit ip kullanıyorum.
DoH ile sansürün aşılması lazım yine de, denediniz mi?
DoH yetmiyorsa yapabileceğin 2 şey var:
Sende çalışan farklı blockcheck betiklerini deneyeceksin.
Ya da zapret whitelist yapan bi arkadaş vardı bu forumda, internetten de araştırabilirsin çıkar herhalde. Hazır whitelisti alıp kendi zapretinin whitelistine ekleyeceksin.
Bana kalsa hiç sorun yaratmayan betik bulmak daha iyi.

DoH yetmiyorsa yapabileceğin 2 şey var:
Ya da zapret whitelist yapan bi arkadaş vardı bu forumda, internetten de araştırabilirsin çıkar herhalde. Hazır whitelisti alıp kendi zapretinin whitelistine ekleyeceksin.
Bana kalsa hiç sorun yaratmayan betik bulmak daha iyi.
Evet denedim çözülmedi maalesef.
Blockcheck yaparken quick yapıyorum, o zaman standart veya extrem yapayım, ama buda amele işi gibi geliyor biraz.
Whitelisti nereden eklemem gerek? Orayı bulamadım. Ve hostlist olarak ne seçiyoruz?

Burada zapret sadece engelli sitelerde çalışacak şekilde ayarlanıyor, aradığım şey tamda bu.(7.48)
Fakat genelde zapreti bu şekilde kurmak yerine terminalden kurmak tavsiye edildiği için bunu kullanmadım, siz ne düşünüyorsunuz?

Şu an Netspeed kullanıyorum fakat 3-5 güne churn yapacağım başka yere.

Bende yaşıyorum aynı sorunları, zapreti sürekli SSH terminalden aç kapa yapmak can sıkıcı olmaya başladı.

Arayüz uygulaması var ben onu kurdum oradan kapatıp açmak çok kolay.

1765297613657.webp

Burada zapret sadece engelli sitelerde çalışacak şekilde ayarlanıyor, aradığım şey tamda bu.(7.48)
Fakat genelde zapreti bu şekilde kurmak yerine terminalden kurmak tavsiye edildiği için bunu kullanmadım, siz ne düşünüyorsunuz?

Terminalden kurmayı kim öneriyor ki? İkisi de zapret, birinde arayüz var ve daha kolay yönetimi. Terminalden kurduğuna da --hostlist-auto yapabilirsin bu arada ama bence yine de remittor'un arayüz sunan sürümlerini kullanmak daha iyi.