Mesern
Uzman
Açık kaynak o da. Güvenli ve çokça kullanılıyor.Hocam orijinal sürümü kullanmayı daha güvenli buluyorum, remittor versiyonu güvenli ve açık kaynak mı? Birde terminalde nasıl autohostlist yapıyoruz?
İzlediğim rehberlerin birinde öneriyordu linkini bulursam atarım.
Şuan netspeed kullanıyorum fakat 3-5 güne churn yapacağım başka yere.
Bende yaşıyorum aynı sorunları, zapreti sürekli ssh terminalden aç kapa yapmak can sıkıcı olmaya başladı.Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. MHRS, Resmi Gazete gibi sitelere erişim sorunu yaşıyordum, şu an zapret kapalı.
Netspeedte DPI yok. Zapreti silin htps-dns-proxy kurun DoH DNS ayarlayın tüm engelli sitelere erişeceksiniz. Zaten DPI olmayan ISSde zapret kullanmaya çalıştığınız için sorun yaşıyorsunuz.Şuan netspeed kullanıyorum fakat 3-5 güne churn yapacağım başka yere.
Sabit ip bloğunda dpı var maalesef, işim gereği sabit ip kullanıyorum.Netspeedte DPI yok. Zapreti silin htps-dns-proxy kurun DoH DNS ayarlayın tüm engelli sitelere erişeceksiniz. Zaten DPI olmayan ISSde zapret kullanmaya çalıştığınız için sorun yaşıyorsunuz.
DoH ile sansürün aşılması lazım yine de, denediniz mi?Sabit ip bloğunda dpı var maalesef, işim gereği sabit ip kullanıyorum.
DoH ile sansürün aşılması lazım yine de, denediniz mi?
DoH yetmiyorsa yapabileceğin 2 şey var:
Sende çalışan farklı blockcheck betiklerini deneyeceksin.
Ya da zapret whitelist yapan bi arkadaş vardı bu forumda, internetten de araştırabilirsin çıkar herhalde. Hazır whitelisti alıp kendi zapretinin whitelistine ekleyeceksin.
Bana kalsa hiç sorun yaratmayan betik bulmak daha iyi.
Evet denedim çözülmedi maalesef.DoH ile sansürün aşılması lazım yine de, denediniz mi?
Blockcheck yaparken quick yapıyorum, o zaman standart veya extrem yapayım, ama buda amele işi gibi geliyor biraz.Sende çalışan farklı blockcheck betiklerini deneyeceksin.
Whitelisti nereden eklemem gerek? Orayı bulamadım. Ve hostlist olarak ne seçiyoruz?Ya da zapret whitelist yapan bi arkadaş vardı bu forumda, internetten de araştırabilirsin çıkar herhalde. Hazır whitelisti alıp kendi zapretinin whitelistine ekleyeceksin.
Şu an Netspeed kullanıyorum fakat 3-5 güne churn yapacağım başka yere.
Bende yaşıyorum aynı sorunları, zapreti sürekli SSH terminalden aç kapa yapmak can sıkıcı olmaya başladı.
Burada zapret sadece engelli sitelerde çalışacak şekilde ayarlanıyor, aradığım şey tamda bu.(7.48)
Fakat genelde zapreti bu şekilde kurmak yerine terminalden kurmak tavsiye edildiği için bunu kullanmadım, siz ne düşünüyorsunuz?