Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yukarıda verdiğim rehber aracılığıyla Zapret kurmaya çalışıyordum ta ki "install_bin.sh" kısmına gelene kadar "no compatible binaries found" dedi bende üzerine blockcheck. Sh dosyasını denedim ama hata verdi hatalarda söylediği gereksinimleri dnf üzerinden kendim kurdum sonra blockcheck. Sh'ı tekrar çalıştırdım rehbere göre bir strateji vermesi lazımdı ama

"curl_test_https_tls12: Nfqws strategy for IPv4 discord.com not found"

Dedi ve bir strateji bulamadı "instal_bin. Sh" çalışmayınca paketleri kurup make kullandım öyle "blockcheck. Sh'ı" çalıştırabildim yardımcı olabilirseniz sevinirim

Çözüm
Zapret'i git clone komutuyla çektiyseniz bu hatayı alıyorsunuz muhtemelen. O konunun içinde bahsetmişler.

Buradan indirip o şekilde tekrar deneyin.
Zapret'i git clone komutuyla çektiyseniz bu hatayı alıyorsunuz muhtemelen. O konunun içinde bahsetmişler.

Çözüm

Hocam herhalde onaylayan admin başlığı değiştirmiş sorunum no compatible binaries found değil blockcheck. Sh'ın herhangi bir strateji bulamamış olması ha bu ikisi bağlantılıysa bilemem dediğinizi başka bir forumdada görmüştüm git clone çekince o binary hatasını aldığımıza dair teşekkür ederim yazdığınız için ama asıl sorunum strateji bulamaması.
Bir umutla dediğiniz şekilde tekrardan bir deneyeceğim belki bu sefer işe yarar.

Bu sefer bir strateji verdi demek ki install_bin'i çalıştıramadığımdan bir gereksinim vs. eksik kalıyordu ve uyarmadığından bende bilmiyordum tekrardan sağ olun.

Son düzenleme: