ZapretTR 0.1.18 için test kullanıcısı arıyorum

Superuser do 56

Uzman
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce burada ZapretTR 0.1.5 sürümünü paylaşmıştım. Aradan geçen sürede projeyi hem geliştirdim hem de gerçek bilgisayarlarda test ederek birçok eksik ve hatayı düzelttim. Güncel sürüm 0.1.18.

En önemli değişiklikler şöyle:

• Artık ISS'nizi kendisi tespit edebiliyor.
  • Hangi ayarın çalıştığını sizin denemenize gerek kalmadan otomatik olarak arıyor.
  • DNS kaynaklı engellemeyi ve DPI engellemesini birbirinden ayırıyor.
  • TCP, HTTPS, QUIC ve Discord gibi bağlantıları ayrı ayrı test ediyor.
  • Bulduğu ayarı tek sefer çalıştı diye kabul etmiyor, tekrar kontrol ediyor.
  • Test sonuçlarını dosya olarak kaydedebiliyorsunuz.
  • Bir hata yaşarsanız Hata Bildir ile gerekli bilgiler hazır şekilde GitHub'a aktarılabiliyor.
  • Program artık Windows ile birlikte otomatik başlayabiliyor ve arka planda çalışabiliyor.
  • Tek tıkla güncelleme desteği geldi.
  • GoodbyeDPI/Zapret gibi başka programlarla çakışabilecek durumlar için kontroller eklendi.
  • Kurulum ve kaldırma tarafında, özellikle DNS ve WinDivert temizliği konusunda birçok problem düzeltildi.
  • Gerçek kullanıcı bilgisayarlarında yapılan testlerle çalışan ayarlar için doğrulama sistemi oluşturuldu.
  • Son olarak, programın bilgisayarı ne kadar yorduğu da ölçüldü; normal kullanımda etkisi oldukça düşük çıktı.
Yani 0.1.5'teki hâline göre artık sadece “Zapret'i çalıştıran bir arayüz” değil, sizin bağlantınız için uygun ayarı bulmaya, kontrol etmeye ve sonrasında kullanmaya çalışan çok daha otomatik bir hâle geldi.

Şu anda özellikle farklı ISS kullanan arkadaşlardan gerçek kullanım/test geri bildirimi toplamaya devam ediyorum.

GitHub:
GitHub - superuser-d0/zapret-tr: Windows icin GUI'li zapret dagitimi — Turkiye'deki servis saglayicilarina odakli otomatik DPI atlatma parametresi bulma

Güncel sürüm:
Release ZapretTR 0.1.18 · superuser-d0/zapret-tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…