Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar, iyi sosyaller;

Zelda oyunu Nintendo için çıktı ancak emülatörler ile bilgisayar üzerinde oynanabiliyor diye biliyorum. Bunu nasıl yapacağım, hangi emülatörü kurmam lazım, oyunu nasıl kuracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
yuzu · yuzu

Yuzu'yu indiriyorsun. Firmware'yi ve prod keyleri de araştırıp indirip uygun konumlara atıyorsun. Rehberler var bununla ilgili.

Download The Legend of Zelda: Breath of the Wild NSP, XCI ROM

Buradan DLC'lerin ve Updatin ROM'un içinde bulunduğu 15.71 GB boyutundaki XCI ROM'u indiriyorsun ve bu ROM'u herhangi bir klasöre atıp Yuzu'dan bu klasörü seçiyorsun.

Switch Mods · yuzu
Buradan Zelda BOTW'ın altındaki 60FPS ve Disable Dynamic Res. Modlarını indiriyorsun ve Yuzu'u açıp oyuna sağ tıklayıp mod klasörünü aç deyip bu modları bu klasöre atıyorsun.

Çok dandik bir bilgisayarla oynayamazsın. TOTK istiyorsan son aşama hariç aynı işlemleri yapıyorsun ama o hala çok stabil değil ama modlarla oynanıyor onun için bilgisayarının özelliklerine göre Custom MOD'lardan bulmak gerekiyor. Yani TOTK için son Mod işlemi senin araştırmana kalıyor. Ben zaten BOTW ile başlamanı tavsiye ederim. Ona sonra bakarsın.
Son görünüm böyle olacak.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 124810.webp

Bir kere alışınca benim gibi çeşitli ROM'ları da indirirsin aynı klasöre atacaksın hepsini.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 125137.webp
yuzu · yuzu

Yuzu'yu indiriyorsun. Firmware'yi ve prod keyleri de araştırıp indirip uygun konumlara atıyorsun. Rehberler var bununla ilgili.

Download The Legend of Zelda: Breath of the Wild NSP, XCI ROM

Buradan DLC'lerin ve Updatin ROM'un içinde bulunduğu 15.71 GB boyutundaki XCI ROM'u indiriyorsun ve bu ROM'u herhangi bir klasöre atıp Yuzu'dan bu klasörü seçiyorsun.

Switch Mods · yuzu
Buradan Zelda BOTW'ın altındaki 60FPS ve Disable Dynamic Res. Modlarını indiriyorsun ve Yuzu'u açıp oyuna sağ tıklayıp mod klasörünü aç deyip bu modları bu klasöre atıyorsun.

Çok dandik bir bilgisayarla oynayamazsın. TOTK istiyorsan son aşama hariç aynı işlemleri yapıyorsun ama o hala çok stabil değil ama modlarla oynanıyor onun için bilgisayarının özelliklerine göre Custom MOD'lardan bulmak gerekiyor. Yani TOTK için son Mod işlemi senin araştırmana kalıyor. Ben zaten BOTW ile başlamanı tavsiye ederim. Ona sonra bakarsın.
Son görünüm böyle olacak.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 124810.webp

Bir kere alışınca benim gibi çeşitli ROM'ları da indirirsin aynı klasöre atacaksın hepsini.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 125137.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Selam dostlar, iyi sosyaller;

Zelda oyunu Nintendo için çıktı ancak emülatörler ile bilgisayar üzerinde oynanabiliyor diye biliyorum. Bunu nasıl yapacağım, hangi emülatörü kurmam lazım, oyunu nasıl kuracağım?
Hangi Zelda kanka.

Tonla Zelda oyunu var yani.

Nintendo 64'te olan versiyonu ise Nintendo 64 emulatörü kur.

DS versiyonu ise DS emulatörü kur.

NES versiyonu ise NES emulatörü kur.

Hangi oyunundan bahsediyorsun?

İlk oyun mu hocam bu? Yoksa Zelda tek oyun mu?
En son çıkanlardan biri.

Hangi Zelda kanka.

Tonla Zelda oyunu var yani.

Nintendo 64'te olan versiyonu ise Nintendo 64 emulatörü kur.

DS versiyonu ise DS emulatörü kur.

NES versiyonu ise NES emulatörü kur.

Hangi oyunundan bahsediyorsun?

En son çıkanlardan biri.
Yeni çıkanlardan hikayesi güzel olanlardan birini oynamak istiyorum.