uBlock Origin yükleyebilirsin en iyi reklam engelleyici. Çerezleri silmeyi kapatırsan bir güvenlik açığı oluşacağını sanmıyorum; ben de o şekilde kullanıyorum. Bunun dışında, ayarlardan izleme korumasını 'artırılmış' seviyeye getirebilirsin. Kompakt modu açarak da daha geniş bir tarayıcı ekranına sahip olabilirsin.
uBlock Origin, Dark Reader ve Bitwarden (başka bir şifre yöneticisi kullanıyorsan onu ekle).
Ben alışamadım, Brave'e geçtim; bence en iyisi.
Ayarlardan kapat, çerezle ilgili olanı.
uBlock Origin, Dark Reader ve Bitwarden (başka bir şifre yöneticisi kullanıyorsan onu ekle).
Ben alışamadım, Brave'e geçtim; bence en iyisi.
Ayarlardan kapat, çerezle ilgili olanı.
Çok fazla çereziniz birikirse güvenlik haricinde performans sorunları oluşabilir. Çerezleri otomatik silmeyi kapatın ama belirli aralıklarla çerezleri silmek yararınıza olabilir.
Yani aynı anda aktif olarak 2 tarayıcı kullanan çok kişi yoktur diye düşünüyorum.
Web tarayıcısı amacıyla. Şaka bir yana split view, zen mods gibi çok fazla özelliği olduğu için bu kadar hype.
Bir şey olmaz, ne olmasını bekliyordunuz?
Çok fazla çereziniz birikirse güvenlik haricinde performans sorunları oluşabilir. Çerezleri otomatik silmeyi kapatın ama belirli aralıklarla çerezleri silmek yararınıza olabilir.