Uyumlu ama yüksek kaynak tüketimi
Şuna da katılmıyorum. Firefox tabanı çok daha fazla kaynak tüketiyor. Özellikle düz Firefox'ta onlarca sekme açıkken fanım sürekli çalışıyor. Aynısı Chromium tabanında yok.
Yazını ilk bölümden sonra okumadım bile, muhtemelen bir yerlerden derleyip yazmışsın.

Şuna da katılmıyorum. Firefox tabanı çok daha fazla kaynak tüketiyor. Özellikle düz Firefox'ta onlarca sekme açıkken fanım sürekli çalışıyor. Aynısı Chromium tabanında yok.
Yazını ilk bölümden sonra okumadım bile, muhtemelen bir yerlerden derleyip yazmışsın.
Firefox tabanlılar Windows da çok yiyor linuxta tam tersi

1755426242680.webp

Düşük bellek kullanımıyla pek ilişiklendiremedim ama. Aktif 10/11 sekme açıkken 4 GB kadar bellek tüketmesi pek de normal değil gözümde.

Bundan önce Opera kullanıyordum ve aynı sekme sayısında genel de 2,5 civarında tüketimi oluyordu.

Sekmeler kısmından ara sıra sekme kapatılamadığı oluyor, mecburen kısayol ile kapamak zorunda kalıyorum vb. ufak tefek sıkıntılar da oluyor.

Ben Linux kullandığım için bende farklı olabilir. Az yiyor Linux'ta galiba.

Hayır. Tamamen kendi deneyimlerim.