Biliyorum yalnızca görüş belirttim zaten. Yatık sekmeler olsa kullanırdım çünkü dediğim gibi çok güzel bi' tarayıcıya benziyor o yüzden içimde kaldı biraz.
Şuna da katılmıyorum. Firefox tabanı çok daha fazla kaynak tüketiyor. Özellikle düz Firefox'ta onlarca sekme açıkken fanım sürekli çalışıyor. Aynısı Chromium tabanında yok.
Yazını ilk bölümden sonra okumadım bile, muhtemelen bir yerlerden derleyip yazmışsın.
Şuna da katılmıyorum. Firefox tabanı çok daha fazla kaynak tüketiyor. Özellikle düz Firefox'ta onlarca sekme açıkken fanım sürekli çalışıyor. Aynısı Chromium tabanında yok.
Yazını ilk bölümden sonra okumadım bile, muhtemelen bir yerlerden derleyip yazmışsın.
Zen'i kurdum ama Brave ile kiyasladigimda kaynak tüketimi olarak bir fark göremedim. Hatta daha fazla tüketiyordu. Aynı sekmeleri ikisinde de açtım, Brave 1.1 GB kullanirken Zen 1.3 GB RAM kullanıyordu.