Detaylar
Kim cevapladı?megaton
Uzman
Paran varsa kaygın olmaz. Elbette para her şey demek değil. Fakir bir insan ne kadar mutlu olabilir gördüğü kadar. Zengin bir insan ne kadar mutsuz olur göremediği kadar. Şahsen kendim ile samimi barışık olsaydım mutlu olmayı seçerdim. Ama para olmadan mutlu olmak benim becerebileceğim bir şey değil. O yüzden zengin olup mutsuz olmak.
Mutluluk ve sağlık süreklilik arz eden durumlar değildir. Para araçtır ve nereden geldiğini bildiğin sürece hayat mücadelesi içinde bir anlamı olmadığının farkında olmalısın.
Borç içindeysen borçtan kurtulana kadar mutsuz olursun ancak yine de sürekli mutsuzluk içinde değilsindir.
Orta halliysen ruh halinde öyledir.
Parasal olarak rahatsan niye mutsuz olasın ki? Bir tek sağlık konusunda sıkıntıya girersen belki o zaman cebindeki paranın bir anlamı kalmaz.
Borç içindeysen borçtan kurtulana kadar mutsuz olursun ancak yine de sürekli mutsuzluk içinde değilsindir.
Orta halliysen ruh halinde öyledir.
Parasal olarak rahatsan niye mutsuz olasın ki? Bir tek sağlık konusunda sıkıntıya girersen belki o zaman cebindeki paranın bir anlamı kalmaz.
RockyHighway79
Üstün
Fakir olup hayatın sonuna kadar mutlu olamazsın, zenginsen de hayatın boyunca mutsuz olamazsın.
İlla seçeceksem zengin olup mutsuz olmayı seçerdim, en azından para kaygısı gütmeden yaşardım.
İlla seçeceksem zengin olup mutsuz olmayı seçerdim, en azından para kaygısı gütmeden yaşardım.
Hem para hem sağlık olsun
Insan mutlu olmaktan da mutsuz olmaktan da bir sure sonra sıkılır ve bu durum normal hale gelir. Zengin olup mutsuz olursam mutsuz olma sebebini kabullenip, gereken cozumu uretebilecegimi bildigim icin zengin olup mutsuz olmayi secerdim.
Cobra
Yetkin
Zenginsin ama felçsin?Zengin olursan mutsuz olma ihtimalin yok denecek kadar az. Para güçtür.
Ya mübarek mutlu ve mutsuz olmayı sordun? Niye hemen felç ettin bizi.