MiniRayss

Uzman
Yer
Kimsesiz bir yer.
Dostlarım ben bu Edebiyat yazarının "Kırdığın yerden kırıl" adlı eserini önce okudum ve aşırı hoşuma gitti, şu an da "Keşke tanımasaydım seni" adlı eserini yeni satın aldım. Daha sonra okurken İnstagram hesabını da keşfettim ve instagram da yaptığı içerikler de aşırı hoşuma gitti. Bu yaşıma kadar hiç kitap okuyan birisi değildim fakat bu kitaplar sanırım ön yargımı kırdı, her boş olduğumda özellikle gece sessizliğinde güzel bir Lo-Fi şarkı veya nostalji açıyorum ve bu yazarın kitabını okuyorum. İlk eserini 5 günde bitirdim ki normalde 2 günde bile bitirirdim ve geçiştirerek okumadım. Ciddi anlamda odaklanarak anlayarak aklımda kalcak bir şekilde okudum, bu kitap hakkında ne düşünüyorsunuz ve bunun gibi "Edebiyat" kitabı önerebilecek var mı? Hayata karşı tecrübelerini ve gerçeklerini aktaran duygusallık yeri gelince edebiyat içeren bir kitap.
0002103164001-1.webp
wi_800.webp

Kırdığın yerden kırıl,
Keşke Tanımasaydım seni

Ben de bir kitabını okumuştum, bir kitabını okuma fırsatım oldu. Neden beni sevmedin kitabını okudum ve okuyucularına nasıl seslenmesi gerektiğini, gerçekten iyi biliyor. Akıcı ve sürükleyici dili var, diğer kitaplarını okumamıştım. Kitabını aldığım zamanda, fiyatı çok çok uygundu. Bir fırsat vermek istedim ve fena kitap değildi, okumadıysanız tavsiye ederim.