Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Geçen gün şans eseri birine bakma fırsatı buldum. İnanılmaz hoşuma gitti. Normalde oyuncu koltukları çok ergonomik olmuyor ama bunlar gerçekten güzel duruyor. Boyum yaklaşık 1.49, kilom da 53 civarı.
Özelleştirme seçenekleri mesela inanılmaz iyi; koltuğa masaj modülü bile ekleyebiliyorsun, ayak uzatma aparatı falan var. Özellikle Elegant serisinden zümrüt renkli olan koltuk çok hoşuma gitti.

@michaelscofield

Zio gaming modelini kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. Genel olarak rahatlığından memnunum. Saatlerce oturuyorum hiçbir ağrı vs. hissetmem. Alırken özelleştirmeler yapmıştım tabii. Deri yerine kumaş, viscon sünger, 180 derece mekanizma, kol destek pedi eklemiştim.

Zio gaming modelini kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. Genel olarak rahatlığından memnunum. Saatlerce oturuyorum hiçbir ağrı vs. hissetmem. Alırken özelleştirmeler yapmıştım tabii. Deri yerine kumaş, viscon sünger, 180 derece mekanizma, kol destek pedi eklemiştim.

Teşekkür ederim. Aklımda elegant almak var benim de, görünüş dışında çok bir farkları yok sanırsam değil mi?

Venom XL almanın eşiğinden döndüm. Rahat olsa da çok yumuşaklar. İskeletleri de çok sağlam değil gibi. Arkadaşımdaki gıcırdıyor epey. IKEA öneririm.

Venom XL almanın eşiğinden döndüm. Rahat olsa da çok yumuşaklar. İskeletleri de çok sağlam değil gibi. Arkadaşımdaki gıcırdıyor epey. IKEA öneririm.

Tatsız olmuş biraz, IKEA koltukları evet oldukça rahat ama görünüş açısından çok iyi koltuk değiller.