Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
İninal kullanmayı bıraktıktan sonra annemin önerisiyle kartını almış olduğum bankadır kendisi. İlk başta Troy gelmişti hatta, deliye döndüm çünkü Steam, Epic gibi yerlerden alışverişe kapalıydı.

Sonra Visa logolu bir kart geldi ve her ne kadar "e-ticarete kapalıdır." denilse de kartın üstünde "Alışveriş yapar" ibaresinden biraz uğraş sonucu kartı e-ticarete açmayı başarmıştım.

Bunlara rağmen gene kullanıyorum ve şahsen bir eksiğini görmedim. Siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal kullanmayı bıraktıktan sonra annemin önerisiyle kartını almış olduğum bankadır kendisi. İlk başta Troy gelmişti hatta, deliye döndüm çünkü Steam, Epic gibi yerlerden alışverişe kapalıydı.

Sonra Visa logolu bir kart geldi ve her ne kadar "e-ticarete kapalıdır." denilse de kartın üstünde "Alışveriş yapar" ibaresinden biraz uğraş sonucu kartı e-ticarete açmayı başarmıştım.

Bunlara rağmen gene kullanıyorum ve şahsen bir eksiğini görmedim. Siz neler düşünüyorsunuz?
Gayet iyi ve yeterli bir banka, bende ininal kullanıyodum ziraate geçtiğim gün mastercard yolladılar işimi görüyor.

Maaş kartlarım gelmişti. Troy gelecek diye diye direkt arayıp Visa ya da Mastercard istemiştim. Troy olanların iptal edildiğini söyleyip yeni kartların gönderileceğini söylemişti. Sonucunda toplamda 5 tane kart geldi hepsini tekrardan kapattırmak zorunda kaldım. :D Şu an bu olay hariç bir şikayetim yok arada taksit imkanları az oluyor ama o kadar da dert değil.

5 yil once KYK yurt basvurusu sirasinda acilan bir hesabim var yurtta kalmaktan vazgectim ancak hesap silinmedi ama suan sim bloke oldugu icin erisemiyorum bu yuzden bir yorum yapamam banka ile alakali. Tabii, bir konu hakkinda yorum yapabilirim; musteri temsilcisi rezalet acik soyleyeyim, ne uygulamadan ne de sesli yanit sisteminde kaldiramadim sim blokesini, bunu gec kayitli bir kartim olmadigi icin musteri temsilcisine de baglanamiyorum, zaten sim blokesi tam bu sebepten kaldirilmiyor. Iletisim agi rezalet kisaca. Illa ayaklarina getirecekler. Bir de ATM'de kartsiz islemlerde de bir halt yok. Acikcasi 2. bir kredi karti icin kullanmak istiyorum hazir hesabim var ama erisemedikten sonra bir anlami da kalmiyor.

Ziraat Bankası'nın açık olmak gerekirse arayüzünü hiç beğenmiyorum. Bence düzeltmeleri lazım çünkü çoğu yaşlı ve emekli kişinin ziraat bankasında hesabı var işlemlerini yapamıyorlar bu yüzdende şubelerde daha fazla yoğunluğa sebep oluyor. Ziraat Bankası'nın bazen kampanyaları güzel oluyor arada yararlanıyoruz.

Öğrenci olarak işimi gayet görüyor. Banka konusunda devlet destekli ya da devlet bankaları daha güvenilir. Tek hamle ile bir gecede izinler iptal edilebiliyor çünkü.

İlk zamanlar süper şube müşterilerine EFT/Havale yaparken para kesmiyordu iyiydi. Visa ve Troy arasında kart döngüsünde takılıyorum ne hikmetse. Steam'den bir şey alıp iade ederken mesela çok sağlam papaz oluyorsunuz. Bilindik devlet bankası daha ne olsun.

Maaş kartlarım gelmişti. Troy gelecek diye diye direkt arayıp Visa ya da Mastercard istemiştim. Troy olanların iptal edildiğini söyleyip yeni kartların gönderileceğini söylemişti. Sonucunda toplamda 5 tane kart geldi hepsini tekrardan kapattırmak zorunda kaldım. :D Şu an bu olay hariç bir şikayetim yok arada taksit imkanları az oluyor ama o kadar da dert değil.
Troy muhabbetini iş bankasında da yaşadım ya, Visa ya da Master istettim özellikle, illa troy gönderdiler sonra gittim bankayı iki kere uğraştırdım anında kart verdiler birkaç alternatif deneyip sonunda Visa aldım. Devletin zorla vermeye çalıştığı bi şey bu troy yani.

Nasıl ya? Benim bankkart'ım neden Troy o zaman?