Nikki Freeman 87

Üstün
Makaleler
1
Yer
California
Merhaba, şimdiye kadar iki kez Ziraat Bankası hattından başvuru yaptım fakat sonuçlanmadı. Sanırım yanlış yapıyorum. Bankkart ve sanal kartı VISA'ya çevirirken neler yapmalıyım?

Sonuçlanmama nedeni nedir? Benim bildiğim çoğu banka "şema tercihi" adı altında seçtiriyor kart türünü. Mobil uygulamadan bile seçebiliyorsun.

Ziraat'i arayıp "Bankkart'ımı VISA olarak istiyorum" deyin, göndereceklerdir.

Sonuçlanmama nedeni nedir? Benim bildiğim çoğu banka "şema tercihi" adı altında seçtiriyor kart türünü. Mobil uygulamadan bile seçebiliyorsun.

Hocam "Başvurunuzu yaptık biz size döneriz." diyorlar. En son geçen ay denedim hala dönmediler. Uygulamadan nasıl yapılıyor?

Forumda Vısa ve MasterCard alamadıkları için konu açan pek çok arkadaş vardı. Troy olduğu için diğer kartları vermemede sorun yaşatıyorlar.

Hocam "Başvurunuzu yaptık biz size döneriz." diyorlar. En son geçen ay denedim hala dönmediler. Uygulamadan nasıl yapılıyor?
Hocam en iyisi bir şubeye gidip, yurtdışına çıkacağınızı haliyle Visa veya MasterCard'a ihtiyaç duyduğunuzu belirtin muhtemelen verirler.

Forumda Visa ve Mastercard alamadıkları için konu açan pek çok arkadaş vardı. Troy olduğu için diğer kartları vermemede sorun yaşatıyorlar.

Hocam en iyisi bir şubeye gidip, yurt dışına çıkacağınızı haliyle Visa veya Mastercard'a ihtiyaç duyduğunuzu belirtin muhtemelen verirler.

Hocam şubede yapmadıklarını söylediler yaklaşık 1 yıl önce.

Is Bankasi'nda secim menusu bulamadim. Sube de tek basina ise yaramiyor, ki yurt disiyla isi olan birisiyim. Daha gecen Is Bankasi Bankamatik Karti talep ederken kac defa soyledim onceki gibi VISA gonderin diye bir geldi Troy denen zirva. Resmen savas vermek gerekiyor ki Troy olmayan bir kart alinsin. Rahat rahat global odeme altyapisiyla gelen bir kart veren banka bulursam gececegim dusunmeden.

Is Bankasi'nda secim menusu bulamadim. Sube de tek basina ise yaramiyor, ki yurt disiyla isi olan birisiyim. Daha gecen Is Bankasi Bankamatik Karti talep ederken kac defa soyledim onceki gibi VISA gonderin diye bir geldi Troy denen zirva. Resmen savas vermek gerekiyor ki Troy olmayan bir kart alinsin. Rahat rahat global odeme altyapisiyla gelen bir kart veren banka bulursam gececegim dusunmeden.
Yapıkredi. 18 yaş altına bile rahatlıkla MC/Visa veriyorlar.