GhostRileyy
Uzman
Arkadaşlar, Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yaptım ama gelen SMS'teki mesaj var. Yani şube için pek vaktim yok. Başka türlü halledilemez mi?
Kredi puanınıza bağlı diye biliyorum ama mesajda böyle yazdığına göre mecburen şubeye gitmeniz gerek.Arkadaşlar, Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yaptım ama gelen SMS'teki mesaj var. Yani şube için pek vaktim yok. Başka türlü halledilemez mi?
Eki Görüntüle 219160
Peki hocam, teşekkürler.Kredi puanınıza bağlı diye biliyorum ama mesajda böyle yazdığına göre mecburen şubeye gitmeniz gerek.
Arkadaşlar, Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yaptım ama gelen SMS'teki mesaj var. Yani şube için pek vaktim yok. Başka türlü halledilemez mi?
Eki Görüntüle 219160
Yani hocam başvuru iptal etme şansım var mı yani? ya da bekleme sürecinde falan mı? Nasıl iptal edebilirim?Kredi puanın düşük olduğu için sistem otomatik red verip şubeye yönlendirmiş seni, özel bankalarda bir ihtimal şansını deneyebilirsin ama devlet bankaları daha titiz davranıyor bu konularda. Şubeye gitsen maaş bordrosu, hesap dökümü isterler. Onlarda da kolay kolay olumlu sonuç çıkmıyor.
Yani hocam başvuru iptal etme şansım var mı yani? Ya da bekleme sürecinde falan mı? Nasıl iptal edebilirim?