Shadow00 4
Üyecik
2 tane mı kartınız oldu aynı bankadan?Ben dümdüz arayıp Mastercard istiyorum demiştim göndermişlerdi.
2 tane mı kartınız oldu aynı bankadan?Ben dümdüz arayıp Mastercard istiyorum demiştim göndermişlerdi.
Hayır diğerini iptal ettiler.
Neden hocam?Yurt dışıyla bağlantılı olduğunu söylerseniz verirler, ama yurt içi işlemlerde Troy kullanmaya dikkat edin.
Çünkü Türk devlet bankaları bu konuda biraz hassaslar. Mümkün olduğunca para akışının yurt içinde olmasını istediklerinden ötürü Troy'a çok ciddi oranda teşvik mevcut.
Çoğu platformdan alışveriş yapılamıyor insanların kullanmak istemesi için kullandığı uygulamalarda da geçerli olması lazım. Benim de Garanti Bankasına ait bir Troy kartım var geçen bakkalda pos cihazı kabul etmedi kart alışverişe kapalı falan da değildi sonra Visa altyapılı başka kart ile kabul etti. Özellikle en bilinenlerden Troy Steam'da kabul görmüyor.Çünkü Türk devlet bankaları bu konuda biraz hassaslar. Mümkün olduğunca para akışının yurt içinde olmasını istediklerinden ötürü Troy'a çok ciddi oranda teşvik mevcut.