Ömer_Yeter
Yetkin
18'e 3 ay kaldı. Sizce 18 yaşına girdiğimde Ziraat kartımdan devam mı edeyim yoksa farklı bir banka veya bankaya bağlı (Nays, Tosla gibi) bir sistemle mi devam edeyim?
Toslaya falan geçme ben de kapatacağım. İçinde kalan parayı aydan aya kendi alıyor. Tavsiyem iş veya garanti bankasına geçmen. Ziraatten iyidir.18'e 3 ay kaldı. Sizce 18 yaşına girdiğimde Ziraat kartımdan devam mı edeyim yoksa farklı bir banka veya bankaya bağlı (Nays, Tosla gibi) bir sistemle mi devam edeyim?
Toslaya falan geçme ben de kapatacağım. İçinde kalan parayı aydan aya kendi alıyor. Tavsiyem iş veya garanti bankasına geçmen. Ziraatten iyidir.
Sanal kart oluşturmak senin için önemliyse İş Bankası'nı tavsiye etmem. Yalnızca kredi kartına bağlı olarak sanal kart oluşturabiliyorsunuz fakat Garanti BBVA'da böyle bir şart yok.
Bu ne saçmalık ya ciddi misin hocam? Ailemde QNB, ziraat ve garanti var. Bende de Tosla ve ziraat var(staj için). QNB de genelde para yok(Kırıkkale atmlerinde), ziraat normal banka, garanti biraz daha kullanışlı ve kolay, Tosla'yı zaten kapatacağım beğenmedim. Benim yaşadıklarım bunlardı. İş Bankası Atatürk zamanından beri var diye iyi bilirdim. Teşekkür ederim bende asla geçmeyeceğim. Başka hangileri böyle?