KS KS Caner Uncu 51 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.388 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 18.011 Yer Çorum 16 Ekim 2025 #11 mr.esat dedi: Doğrudan NFC'yle alakalı sanırım, ben de ayni durumu yaşadım. NFC kullanacağımda açıyorum artık arkaplanda. Genişletmek için tıkla... Kapattım hocam, derin uykuya da aldım. Şu an daha normal seviyeye indi. Teşekkürler. Caner Uncu dedi: Kapattım hocam, derin uykuya da aldım. Şu an daha normal seviyeye indi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Derin uyku moduna alınca ciddi fark oluştu, resmen bütün pili Ziraat Mobil tüketiyormuş. Saatlerdir kullanıyorum, pil tüketimi çok az şu an. Son düzenleme: 17 Ekim 2025
mr.esat dedi: Doğrudan NFC'yle alakalı sanırım, ben de ayni durumu yaşadım. NFC kullanacağımda açıyorum artık arkaplanda. Genişletmek için tıkla... Kapattım hocam, derin uykuya da aldım. Şu an daha normal seviyeye indi. Teşekkürler. Caner Uncu dedi: Kapattım hocam, derin uykuya da aldım. Şu an daha normal seviyeye indi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Derin uyku moduna alınca ciddi fark oluştu, resmen bütün pili Ziraat Mobil tüketiyormuş. Saatlerdir kullanıyorum, pil tüketimi çok az şu an.