Benzer konular
- Çözüldü
- Çözüldü
Tümden bildirimleri kapatmayı düşünüyorum ama önemli bir mesaj gelir siparişiniz iptal oldu gibi ya da destek size mesaj attı gibi o sıkıntı olabilir.Ben de benzer sorunu Trendyol GO ile yaşıyorum. Tamam yemek siparişimle ilgili bildirimleri at ama günde 15-20 defa tanıtım bildirimi atma kardeşim bir zahmet ya.
Tümden bildirimleri kapatmayı düşünüyorum ama önemli bir mesaj gelir siparişiniz iptal oldu gibi ya da destek size mesaj attı gibi o sıkıntı olabilir.
Ziraat Mobil > Sol üst profil sekmesi > Bildirimler > sağ üstteki çark/ayarlar >en altta kampanya bildirimi > anlık bildirim açıktan kapalıya çevirin.Para gelmesi ve gitmesinin bildirimi iyi fakat onun haricinde bildirim istemiyorum. Ziraat mobil bildirim ayarlarından kapattım kampanya bildirimi gelmesin diye hala şu tarz bildirimler geliyor:
Eki Görüntüle 178515
O kısım kapalı yani kapatmıştım telefonumdan Ziraat Mobil Bank ile.Ziraat Mobil > Sol üst profil sekmesi > Bildirimler > sağ üstteki çark/ayarlar >en altta kampanya bildirimi > anlık bildirim açıktan kapalıya çevirin.
-----
Bildirim ayarını uygulama içinden kapattıysanız tekrarlamak olmuş mesajım. Telefondan yaptıysanız geçerli.