Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Ziraat Süper Şube’ye, FAST işlemlerinde ücreti daha az olduğu için başvurmuştum ancak sonrasında IBAN numaram değişti ve artık annem bana para gönderirken işlem ücreti ödüyor. Daha önce bu ücret alınmıyordu. Süper Şube hizmetini iptal etmem mümkün mü?

Muhtemelen şubeye gitmen gerekebilir. Ziraat bazı konularda hala çok ilkel kalmış durumda. Müşteri hizmetlerinin bunu pek iptal edebileceğini düşünmüyorum. Mobil uygulamadan kontrol ve müşteri hizmetleri ile görüştün mü?

Müşteri hizmetleriyle konuşun hocam, bazıları müşteri hizmetleri halledemediği söylemiş. Bence en iyisi yok şubeye gitmen.

Allah kurtarsın. Süper şubeye giriş 2 hamle; çıkışı ise çile çekmek. Müşteri hizmetlerini darlamaya başla. Halledemezsen hesabı kapattırıp, sonrasında tekrar açtır.

Fiziksel şubeye gidemezsin artık, çünkü şuben artık süper şube. Dijital kanallardan halletmen lazım. Mantığı zaten fiziki şubelerdeki yoğunluğu azaltmak. Keşke şartlarını okusaydınız.

Fiziksel şubeye gidemezsin artık, çünkü şuben artık süper şube. Dijital kanallardan halletmen lazım. Mantığı zaten fiziki şubelerdeki yoğunluğu azaltmak. Keşke şartlarını okusaydınız.
Keşke gerçekten okusaymışım.

Allah kurtarsın. Süper şubeye giriş 2 hamle; çıkışı ise çile çekmek. Müşteri hizmetlerini darlamaya başla. Halledemezsen hesabı kapattırıp, sonrasında tekrar açtır.
Bu mantıklı geldi ama önce müşteri hizmetlerini deneyeyim.

Geçen gün babaya kart geldi Ziraat üzerinden, şifre işlemlerini bile halledemedik. Şubeye gitti o şekilde halletti. Önce bir müşteri hizmetleri ile görüş bakalım, ne diyecekler. Umarım şubeye gitmeden halledebilirsin.
O bende de olmuştu. Uygulama üzerinden şifre değiştirmediğim için şifre koyulmuyordu. 18 olmadığım için de uygulama bana şifre değiştir diye önüme yazı çıkarmamıştı. Müşteri hizmetlerine dert anlatamamıştım. Çok şükür Ziraat'i sadece oyun ve internet alışverişi için kullanacağım. Ana bankam da Kuveyt olacak.

O bende de olmuştu. Uygulama üzerinden şifre değiştirmediğim için şifre koyulmuyordu. 18 olmadığım için de uygulama bana şifre değiştir diye önüme yazı çıkarmamıştı. Müşteri hizmetlerine dert anlatamamıştım. Çok şükür Ziraat'i sadece oyun ve internet alışverişi için kullanacağım. Ana bankam da Kuveyt olacak.

Kuveyt hiç bilmiyorum. Ben böyle oyun, abonelikler, ufak tefek alışverişler için Enpara kullanıyorum. Pratik geliyor bana. Limitlerini de düşük tutuyorum. Dolandırılsam bile, içinde fazla para olmuyor. 😅

Kuveyt hiç bilmiyorum. Ben böyle oyun, abonelikler, ufak tefek alışverişler için Enpara kullanıyorum. Pratik geliyor bana. Limitlerini de düşük tutuyorum. Dolandırılsam bile, içinde fazla para olmuyor. 😅
Kuveyt kayıt olana 500₺ veriyormuş diye kayıt olmuştum. O parayı Ziraat'e atarken baktım ki ücret yok dedim artık bu benim ticari hesabımın bankası. İşte o zamandan beri Ziraat aslında yok 🤣