BnKamil

Çalışkan
Papara kapanması üzerine Ziraatpay bankacılığa geçtim. Kullanım amacım tamamen internet üzerinden satın alımlar. Kimlik doğrulamasını yaptım. Ziraat ATM'den para yükleyip istediğim siteden alışveriş yapabilir miyim?
Ayrıca limitlerim kısmında "Alışveriş E satış limiti" bölümü internet alışverişi mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amaçlarına göre yorum yapacak olursak ziraatpay yerine ziraat dinamik bankası'nı kullanabilirsin. Bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Yeni Papara gibi düşün.

Peki Ziraat Pay'den internet alışverişi yapamaz mıyım?

Kullanım amaçlarına göre yorum yapacak olursak ziraatpay yerine ziraat dinamik bankası'nı kullanabilirsin. Bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Yeni Papara gibi düşün.

Ziraat dinamik açıklamasına baktığıma göre daha gelişmiş bir uygulama. Kredi olayları falan da var galiba. Bu kadar özelliğe ihtiyacım yok. Sadece aydı 1.000 TL falan internetten alışveriş yaparım bu kadarı karşılasa yeterli aslında. Bu işi Ziraat Pay göremiyor mu?

Hocam dönerseniz çok sevinirim. Cidden acilen öğrenmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@BnKamil,

Eğer ZiraatPay üzerinden hizmet alamıyorsanız Ziraat Dinamik Bankası’nı kullanarak en azından karşınızda bir muhatap bulabilirsiniz diye dedim. Hem daha garanti olur. Geçen TV’de reklamları da yayınlanmıştı.

Diğer konuya gelecek olursak da şöyle diyeyim: Ziraat Dinamik Bankası, bankacılık lisansına sahip olduğu için tüm bankalarda olduğu gibi bunda da tüm bankacılık işlemlerini yapabiliyor olmanız lazım. İlla kredi ürünlerini kullanmak zorunda değilsiniz elbette.