Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 11 Eylül 2024 #41 Pabola dedi: GPT hayır silmedim. Genişletmek için tıkla... Kurulumda aşağıda sil kısmından silip yeni alan oluşturup dene
Pabola dedi: GPT hayır silmedim. Genişletmek için tıkla... Kurulumda aşağıda sil kısmından silip yeni alan oluşturup dene
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 11 Eylül 2024 #42 Qilin dedi: Kurulumda aşağıda sil kısmından silip yeni alan oluşturup dene. Genişletmek için tıkla... Hepsini mi sileyim?
Qilin dedi: Kurulumda aşağıda sil kısmından silip yeni alan oluşturup dene. Genişletmek için tıkla... Hepsini mi sileyim?
Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 11 Eylül 2024 #43 Pabola dedi: Hepsini mi sileyim? Genişletmek için tıkla... Linux'tan kalan efi, swap ve / dizinleri var onları silmeslisin ve yeni deyip bölümleri oluşturup windows'un yüklenmesini bekleyeceksin.
Pabola dedi: Hepsini mi sileyim? Genişletmek için tıkla... Linux'tan kalan efi, swap ve / dizinleri var onları silmeslisin ve yeni deyip bölümleri oluşturup windows'un yüklenmesini bekleyeceksin.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 11 Eylül 2024 #44 Qilin dedi: Linux'tan kalan efi, swap ve / dizinleri var onları silmeslisin ve yeni deyip bölümleri oluşturup windows'un yüklenmesini bekleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Diski sildim bu seferde bu çıkıyor işte. Dosya Ekleri IMG-20240911-WA0012.webp 45,7 KB · Görüntüleme: 66
Qilin dedi: Linux'tan kalan efi, swap ve / dizinleri var onları silmeslisin ve yeni deyip bölümleri oluşturup windows'un yüklenmesini bekleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Diski sildim bu seferde bu çıkıyor işte.
Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 11 Eylül 2024 #45 Pabola dedi: Diski sildim bu seferde bu çıkıyor işte. Genişletmek için tıkla... Yeni yazan yere basıp bölüm oluştur
Pabola dedi: Diski sildim bu seferde bu çıkıyor işte. Genişletmek için tıkla... Yeni yazan yere basıp bölüm oluştur
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 11 Eylül 2024 #46 Qilin dedi: Yeni yazan yere basıp bölüm oluştur. Genişletmek için tıkla... Kaç MB?
Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 11 Eylül 2024 #47 Pabola dedi: Kaç MB? Genişletmek için tıkla... Diski c d şeklinde yapacaksan 120gb c 120 d şeklinde ayır, tamamına Windows kuracaksan tamamını ayır.
Pabola dedi: Kaç MB? Genişletmek için tıkla... Diski c d şeklinde yapacaksan 120gb c 120 d şeklinde ayır, tamamına Windows kuracaksan tamamını ayır.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 11 Eylül 2024 #48 Qilin dedi: Diski C D şeklinde yapacaksan 120GB C 120 D şeklinde ayır, tamamına Windows kuracaksan tamamını ayır. Genişletmek için tıkla... Bunu yapıyorum şu an. Qilin dedi: Diski c d şeklinde yapacaksan 120gb c 120 d şeklinde ayır, tamamına Windows kuracaksan tamamını ayır. Genişletmek için tıkla... Sen ne tavsiye edersin? Qilin dedi: NTFS biçiminde yazdırsa bile mi işe yaramıyor? Tek çare ya Vento'yu GPT-MBR şeklinde deneyecek ya da vm da da Windows kurup USB'ye Rufus ile yazdıracak. Genişletmek için tıkla... Hocam şu vm da da nedir nasıl o şekilde Rufus hazırlayabilirim? Son düzenleme: 11 Eylül 2024
Qilin dedi: Diski C D şeklinde yapacaksan 120GB C 120 D şeklinde ayır, tamamına Windows kuracaksan tamamını ayır. Genişletmek için tıkla... Bunu yapıyorum şu an. Qilin dedi: Diski c d şeklinde yapacaksan 120gb c 120 d şeklinde ayır, tamamına Windows kuracaksan tamamını ayır. Genişletmek için tıkla... Sen ne tavsiye edersin? Qilin dedi: NTFS biçiminde yazdırsa bile mi işe yaramıyor? Tek çare ya Vento'yu GPT-MBR şeklinde deneyecek ya da vm da da Windows kurup USB'ye Rufus ile yazdıracak. Genişletmek için tıkla... Hocam şu vm da da nedir nasıl o şekilde Rufus hazırlayabilirim?
Qilin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 446 Çözümler 2 Beğeniler 260 11 Eylül 2024 #49 Pabola dedi: Bunu yapıyorum şu an. Sen ne tavsiye edersin? Hocam şu vm da da nedir nasıl o şekilde Rufus hazırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Virtual machine, sanal makineye w kurup, usbyi sanal makineye bağlayıp rufus ile yazdırma da usbyi bağlama da sorun yaşanabiliyor
Pabola dedi: Bunu yapıyorum şu an. Sen ne tavsiye edersin? Hocam şu vm da da nedir nasıl o şekilde Rufus hazırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Virtual machine, sanal makineye w kurup, usbyi sanal makineye bağlayıp rufus ile yazdırma da usbyi bağlama da sorun yaşanabiliyor
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 11 Eylül 2024 #50 Qilin dedi: Virtual machine, sanal makineye W kurup, USB'yi sanal makineye bağlayıp Rufus ile yazdırma da USB'yi bağlama da sorun yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani sorunlu mu?
Qilin dedi: Virtual machine, sanal makineye W kurup, USB'yi sanal makineye bağlayıp Rufus ile yazdırma da USB'yi bağlama da sorun yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani sorunlu mu?