Arkadaşlar Zorin OS şaka gibi, Windows'la aynı FPS'i verdi ve tasarımı Zorin OS'un daha güzel. Hangisi iyi bu arada uygulama açmak için, Bottles exe için?
Arkadaşlar Zorin OS şaka gibi, Windows'la aynı FPS'i verdi ve tasarımı Zorin OS'un daha güzel. Hangisi iyi bu arada uygulama açmak için, Bottles exe için?
Bazi oyunlarda daha iyi, bazilarinda daha kotu, bazilarini ise direkt calistiramayacaksiniz.
Windowsla isiniz var ise Windows tavsiye ederim ama diyorsaniz benim oyunlarim Linux uzerinde mukemmel cakisiyor ben memnunum ve Linux kullanmayi da seviyorum tercih sizin.
Zorin degil Ubuntu ya da Linux Mint tavsiye ederim. Taban dagitim tercih ediyorum.
Güvenlik güncellemesi almak için para ödemek istiyorsan Windows. ücretsiz hepsini almak istiyorsan, Linux. Bana Linux fanboyu diyebilirsiniz, sorun yok. Windows güvenlik güncellemelerini parayla veriyor. Windows lisansı ücretsiz değil; alınmasa da olur ama ücretsiz değil, ek bir para ödemeniz gerekiyor. Bu noktada bunları yapmak istemiyorsan, ya git MacBook al ya da Linux yükle.
Zorin ve w karşılaştırılan bir konu değil mi? Diğer Linux distroları ile alakası nedir? Zaten en sorunlu Ubuntu forku demişim. En berbat Linux deneyimi dememişim ki?