muhammetaktas122
Uzman
Zotac ekran kartları nasıl? 5080 Super çıktığında almak istiyorum, bildiğiniz gibi ASUS ve MSI modelleri pahalı olacak. Zotac iyi olur mu?
Modeline göre değişebiliyor. Trinity modelleri nispeten daha serin çalışıyor. Twin Edge modelleri biraz fazla ısınıyor ama öyle aşırı da değil tabii. Benim RTX 3060 12 GB Twin Edge modeli, yük altında 70-75 derece civarı.
Fiyatı iyi olursa alınır.
Yeni kartlar çıkmadan kesin yorum yapamayız.Zotac ekran kartları nasıl? 5080 Super çıktığında almak istiyorum, bildiğiniz gibi ASUS ve MSI modelleri pahalı olacak. Zotac iyi olur mu?
Yeni kartlar çıkmadan kesin yorum yapamayız.
Ayrıca model bazında bakılması lazım. Yoksa bir sonuç çıkaramayız.
@muhammetaktas122 mesela 5080 bazında konuşursak; şu kart dururken ASUS Prime'a 71.000TL vermem.
Bu kartta var mesela. Param cebimde kalsın derseniz bu da iyi bir kart.
ASUS, MSI ve Gigabyte sadece marka diye pahalı.
Prime, Ventus ve Windforce gibi çöp kartların üreticileri bu firmalar sonuçta.
Not: "çöp" kelimesini yorumlamak size kalmış.![]()
2025 Aralık - 2026 Şubat arası çıkması bekleniyor. Bir ihtimal 5080 Süper briaz daha geç tanıtılabilir.
Aslında marka olmasının tek avantajı diyebiliriz.Çöp değillerde fiyatları pahalıASUS Prime kullanıyorum marka almak istedim diye aldım ama satacağım 5080 Super gelince hemen gider diye düşünüyorum.
2025 Aralık - 2026 şubat arası çıkması bekleniyor. Bir ihtimal 5080 Super briaz daha geç tanıtılabilir.